ADVERTENTIE

Witte chocolade cheesecake

Cheesecake zonder inspanning en bakken

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
12

Lichaam

  • 250 g boterkoekjes Toegevoegd aan
  • 125 g boter Toegevoegd aan
  • 2 el melk Toegevoegd aan

Crème

  • 350 ml slagroom Toegevoegd aan
  • 250 g mascarpone Toegevoegd aan
  • 150 g Roomkaas Toegevoegd aan
  • 70 g bloemsuiker Toegevoegd aan
  • 200 g witte chocolade Toegevoegd aan

Ganache

  • 150 g witte chocolade Toegevoegd aan
  • 75 ml slagroom Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

30 min.
1. Stap

We smelten de boter, voegen de gemalen boterkoekjes en de melk toe. We krijgen een compacte massa die we gelijkmatig in een vorm met een diameter van 22 cm persen en in de koelkast zetten terwijl we de crème bereiden.

2. Stap

We smelten de chocolade boven de stoom en laten deze een beetje afkoelen.

3. Stap

Ondertussen mengen we de mascarpone met de roomkaas en poedersuiker. We voegen wat afgekoelde chocolade toe en mengen het opnieuw goed.

4. Stap

Klop goed in een andere kom de room. (U kunt 1 stabilisator toevoegen). Meng het vervolgens voorzichtig door het eerste mengsel. Breng de afgewerkte crème gelijkmatig aan op de taartbodem en zet hem terug in de koelkast terwijl je de ganache klaarmaakt.

ADVERTENTIE
5. Stap

We warmen de room op een matig vuur op de kookplaat en laten de chocolade erin smelten terwijl we constant roeren. Giet het over de cheesecake en laat het 's nachts het beste in de koelkast opstijven.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Frommykitchendotcom

Witte chocolade cheesecake

Cheesecake zonder inspanning en bakken

30
Notulen
12
Aantal porties
Procedure
1. Stap

We smelten de boter, voegen de gemalen boterkoekjes en de melk toe. We krijgen een compacte massa die we gelijkmatig in een vorm met een diameter van 22 cm persen en in de koelkast zetten terwijl we de crème bereiden.

2. Stap

We smelten de chocolade boven de stoom en laten deze een beetje afkoelen.

3. Stap

Ondertussen mengen we de mascarpone met de roomkaas en poedersuiker. We voegen wat afgekoelde chocolade toe en mengen het opnieuw goed.

4. Stap

Klop goed in een andere kom de room. (U kunt 1 stabilisator toevoegen). Meng het vervolgens voorzichtig door het eerste mengsel. Breng de afgewerkte crème gelijkmatig aan op de taartbodem en zet hem terug in de koelkast terwijl je de ganache klaarmaakt.

5. Stap

We warmen de room op een matig vuur op de kookplaat en laten de chocolade erin smelten terwijl we constant roeren. Giet het over de cheesecake en laat het 's nachts het beste in de koelkast opstijven.

Ingrediënten
Lichaam
250 g
boterkoekjes
125 g
boter
2 el
melk
Crème
350 ml
slagroom
250 g
mascarpone
150 g
Roomkaas
70 g
bloemsuiker
200 g
witte chocolade
Ganache
150 g
witte chocolade
75 ml
slagroom