ADVERTENTIE

Witte aspergesoep

In dit recept kun je witte of groene asperges gebruiken.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
3
  • 1 Volume Asperges Toegevoegd aan
  • 3 aardappel Toegevoegd aan
  • 1 Peterselie Toegevoegd aan
  • 1 eetlepel erwten Toegevoegd aan
  • 150 ml kookroom Toegevoegd aan
  • 12 prei Toegevoegd aan
  • 1 teentjes knoflook Toegevoegd aan
  • boter Toegevoegd aan
  • 12 theelepel Zout Toegevoegd aan
  • gemalen zwarte peper Toegevoegd aan
  • Nootmuskaat Toegevoegd aan
  • gemalen komijn Toegevoegd aan
  • croutons Toegevoegd aan
  • De Handvol gewassen en fijngehakte peterselie Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

40 min.
1. Stap

We bakken prei en geperste knoflook in boter.

2. Stap

We voegen gesneden asperges, aardappelen, peterselie, erwten toe.

3. Stap

We kruiden, roeren en laten het even rusten.

4. Stap

We gieten er water over en koken het tot het zacht is.

ADVERTENTIE
5. Stap

Als de groenten zacht zijn, mixen we ze en voegen we room toe.

6. Stap

Laat het koken en zet het af.

7. Stap

Op smaak brengen en serveren.

8. Stap

Ik serveerde het met croutons en peterselie.

ADVERTENTIE

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image minipapkaci

Witte aspergesoep

In dit recept kun je witte of groene asperges gebruiken.

40
Notulen
3
Aantal porties
Procedure
1. Stap

We bakken prei en geperste knoflook in boter.

2. Stap

We voegen gesneden asperges, aardappelen, peterselie, erwten toe.

3. Stap

We kruiden, roeren en laten het even rusten.

4. Stap

We gieten er water over en koken het tot het zacht is.

5. Stap

Als de groenten zacht zijn, mixen we ze en voegen we room toe.

6. Stap

Laat het koken en zet het af.

7. Stap

Op smaak brengen en serveren.

8. Stap

Ik serveerde het met croutons en peterselie.

Ingrediënten
1 Volume
Asperges
3
aardappel
1
Peterselie
1 eetlepel
erwten
150 ml
kookroom
12
prei
1
teentjes knoflook
boter
12 theelepel
Zout
gemalen zwarte peper
Nootmuskaat
gemalen komijn
croutons
De Handvol
gewassen en fijngehakte peterselie