ADVERTENTIE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/0jyvgcJqCCHNhDeisPBL/c5c3a79bd220a05a01b49b533683af.jpeg)
Vlierbloesemsiroop
4,5 liter, we laten het 24 uur weken
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
50
- 35 Vlierbloesem
- 3 l water
- 2 velke Citroenen
- 1 en citroenzuur
- 11⁄2 kg kristalsuiker
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
60 min.
We laten de bloemen in water weken, voegen gepelde citroenen toe en laten het 24 uur rusten. De volgende dag zeven we, voegen suiker en citroenzuur toe. Verwarm en roer tot de suiker is opgelost. Giet in glazen flessen.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE
Nieuwste recepten
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE
Reels
NieuwFavoriete recepten
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE
Top categorieën
Vlierbloesemsiroop
4,5 liter, we laten het 24 uur weken
60
Notulen50
Aantal portiesProcedure
We laten de bloemen in water weken, voegen gepelde citroenen toe en laten het 24 uur rusten. De volgende dag zeven we, voegen suiker en citroenzuur toe. Verwarm en roer tot de suiker is opgelost. Giet in glazen flessen.
Ingrediënten
35
Vlierbloesem
3 l
water
2 velke
Citroenen
1 en
citroenzuur
11⁄2 kg
kristalsuiker
Hoe heb je dit recept gemaakt?