ADVERTENTIE

Bron :: Insanet from Getty Images

Vlierbloesemsiroop zonder koken

Dit recept voor vlierbloesemsiroop zonder koken is snel en eenvoudig. Ideaal voor iedereen die wil genieten van het heerlijke vlierbloesemseizoen, maar geen tijd heeft om te koken. Je hoeft alleen maar alle ingrediënten te mengen en te laten staan.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
10
  • 20 stukjes Vlierbloesem Toegevoegd aan
  • 1 l water Toegevoegd aan
  • 1 kg suiker Toegevoegd aan
  • 2 stukjes citroen Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

1440 min.
1. Stap

Doe de vlierbloesems in een grote kom.

2. Stap

Voeg suiker en water toe.

3. Stap

Snijd de citroen in plakjes en doe ze in een kom.

4. Stap

Goed roeren zodat de suiker volledig oplost.

ADVERTENTIE
5. Stap

Laat het mengsel 24 uur staan op een koele en donkere plek.

6. Stap

Zeef het mengsel na 24 uur door een doek in een schone fles.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Vlierbloesemsiroop zonder koken

Dit recept voor vlierbloesemsiroop zonder koken is snel en eenvoudig. Ideaal voor iedereen die wil genieten van het heerlijke vlierbloesemseizoen, maar geen tijd heeft om te koken. Je hoeft alleen maar alle ingrediënten te mengen en te laten staan.

1440
Notulen
10
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Doe de vlierbloesems in een grote kom.

2. Stap

Voeg suiker en water toe.

3. Stap

Snijd de citroen in plakjes en doe ze in een kom.

4. Stap

Goed roeren zodat de suiker volledig oplost.

5. Stap

Laat het mengsel 24 uur staan op een koele en donkere plek.

6. Stap

Zeef het mengsel na 24 uur door een doek in een schone fles.

Ingrediënten
20 stukjes
Vlierbloesem
1 l
water
1 kg
suiker
2 stukjes
citroen