ADVERTENTIE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/zbCxhJPrHavSgmhwUefr/9ffaf0d6958f9d6ee770310e6bee0e.jpeg)
Bron :: Karisssa from Getty Images
Vleesmengsel voor spaghetti
Dit vleesmengsel is een klassieke toevoeging aan spaghetti. Het combineert goed met Parmezaanse kaas.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
- 500 g gehakt
- 1 stukjes De Ui
- 2 stukjes knoflook
- 400 g tomatenpuree
- 2 Artikel olijfolie
- 1 stukjes wortelen
- 1 stukjes selderij
- 1⁄2 Artikel Zout
- 1⁄2 Artikel Gemalen zwarte peper
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
60 min.
1. Stap
Bak het vlees in olijfolie. Voeg gesneden ui, knoflook, wortel en selderij toe. Bak tot het goudbruin is.
2. Stap
Voeg de tomatenpuree, zout en peper toe.
3. Stap
Kook het gehaktmengsel voor spaghetti gedurende 40 minuten op matig vuur.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE
Nieuwste recepten
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE
Reels
NieuwFavoriete recepten
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE
Top categorieën
Vleesmengsel voor spaghetti
Dit vleesmengsel is een klassieke toevoeging aan spaghetti. Het combineert goed met Parmezaanse kaas.
60
Notulen4
Aantal portiesProcedure
1. Stap
Bak het vlees in olijfolie. Voeg gesneden ui, knoflook, wortel en selderij toe. Bak tot het goudbruin is.
2. Stap
Voeg de tomatenpuree, zout en peper toe.
3. Stap
Kook het gehaktmengsel voor spaghetti gedurende 40 minuten op matig vuur.
Ingrediënten
500 g
gehakt
1 stukjes
De Ui
2 stukjes
knoflook
400 g
tomatenpuree
2 Artikel
olijfolie
1 stukjes
wortelen
1 stukjes
selderij
1⁄2 Artikel
Zout
1⁄2 Artikel
Gemalen zwarte peper
Hoe heb je dit recept gemaakt?