ADVERTENTIE

Bron :: Karisssa from Getty Images

Vleesmengsel voor spaghetti

Dit vleesmengsel is een klassieke toevoeging aan spaghetti. Het combineert goed met Parmezaanse kaas.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 500 g gehakt Toegevoegd aan
  • 1 stukjes De Ui Toegevoegd aan
  • 2 stukjes knoflook Toegevoegd aan
  • 400 g tomatenpuree Toegevoegd aan
  • 2 Artikel olijfolie Toegevoegd aan
  • 1 stukjes wortelen Toegevoegd aan
  • 1 stukjes selderij Toegevoegd aan
  • 12 Artikel Zout Toegevoegd aan
  • 12 Artikel Gemalen zwarte peper Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

Bak het vlees in olijfolie. Voeg gesneden ui, knoflook, wortel en selderij toe. Bak tot het goudbruin is.

2. Stap

Voeg de tomatenpuree, zout en peper toe.

3. Stap

Kook het gehaktmengsel voor spaghetti gedurende 40 minuten op matig vuur.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Vleesmengsel voor spaghetti

Dit vleesmengsel is een klassieke toevoeging aan spaghetti. Het combineert goed met Parmezaanse kaas.

60
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Bak het vlees in olijfolie. Voeg gesneden ui, knoflook, wortel en selderij toe. Bak tot het goudbruin is.

2. Stap

Voeg de tomatenpuree, zout en peper toe.

3. Stap

Kook het gehaktmengsel voor spaghetti gedurende 40 minuten op matig vuur.

Ingrediënten
500 g
gehakt
1 stukjes
De Ui
2 stukjes
knoflook
400 g
tomatenpuree
2 Artikel
olijfolie
1 stukjes
wortelen
1 stukjes
selderij
12 Artikel
Zout
12 Artikel
Gemalen zwarte peper