:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/nu6oi2GS1_MxCedbnovz/ba5592df8796edb081da46e84dce03.jpeg)
Bron :: Taiftin from Getty Images
Varkensvlees op zuurkool
Knapperig varkensvlees gebakken met zuurkool.
Ingrediënten
Hoofdingrediënten
- 4 Stukken Varkenskarbonade
- 500 gram zuurkool
- 2 Stukken De Ui
- 2 Stukken Knoflookteentjes
- 2 theelepels Zoete paprika
Kruiden en olie
- 2 theelepels zout en peper
- 2 eetlepels plantaardige olie
Laatste folders
Procedure
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Verhit plantaardige olie in een pan en bak er de varkenskarbonades aan beide zijden in. Leg de gebakken karbonades op een papieren servet.
Bak de gesneden ui goudbruin in dezelfde pan. Voeg de gesneden knoflook toe en bak nog 2 minuten.
Voeg de zuurkool toe en kook nog 5 minuten. Voeg dan de paprika, zout, gemalen zwarte peper toe en meng goed.
Plaats zuurkool in de braadpan, voeg daar het karbonade aan toe en bak samen ongeveer 60 minuten.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Varkensvlees op zuurkool
Knapperig varkensvlees gebakken met zuurkool.
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Verhit plantaardige olie in een pan en bak er de varkenskarbonades aan beide zijden in. Leg de gebakken karbonades op een papieren servet.
Bak de gesneden ui goudbruin in dezelfde pan. Voeg de gesneden knoflook toe en bak nog 2 minuten.
Voeg de zuurkool toe en kook nog 5 minuten. Voeg dan de paprika, zout, gemalen zwarte peper toe en meng goed.
Plaats zuurkool in de braadpan, voeg daar het karbonade aan toe en bak samen ongeveer 60 minuten.
Hoe heb je dit recept gemaakt?