ADVERTENTIE

Bron :: Taiftin from Getty Images

Varkensvlees op zuurkool

Knapperig varkensvlees gebakken met zuurkool.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4

Hoofdingrediënten

  • 4 Stukken Varkenskarbonade Toegevoegd aan
  • 500 gram zuurkool Toegevoegd aan
  • 2 Stukken De Ui Toegevoegd aan
  • 2 Stukken Knoflookteentjes Toegevoegd aan
  • 2 theelepels Zoete paprika Toegevoegd aan

Kruiden en olie

  • 2 theelepels zout en peper Toegevoegd aan
  • 2 eetlepels plantaardige olie Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

90 min.
1. Stap

Verwarm de oven voor op 180 °C.

2. Stap

Verhit plantaardige olie in een pan en bak er de varkenskarbonades aan beide zijden in. Leg de gebakken karbonades op een papieren servet.

3. Stap

Bak de gesneden ui goudbruin in dezelfde pan. Voeg de gesneden knoflook toe en bak nog 2 minuten.

4. Stap

Voeg de zuurkool toe en kook nog 5 minuten. Voeg dan de paprika, zout, gemalen zwarte peper toe en meng goed.

ADVERTENTIE
5. Stap

Plaats zuurkool in de braadpan, voeg daar het karbonade aan toe en bak samen ongeveer 60 minuten.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Varkensvlees op zuurkool

Knapperig varkensvlees gebakken met zuurkool.

90
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Verwarm de oven voor op 180 °C.

2. Stap

Verhit plantaardige olie in een pan en bak er de varkenskarbonades aan beide zijden in. Leg de gebakken karbonades op een papieren servet.

3. Stap

Bak de gesneden ui goudbruin in dezelfde pan. Voeg de gesneden knoflook toe en bak nog 2 minuten.

4. Stap

Voeg de zuurkool toe en kook nog 5 minuten. Voeg dan de paprika, zout, gemalen zwarte peper toe en meng goed.

5. Stap

Plaats zuurkool in de braadpan, voeg daar het karbonade aan toe en bak samen ongeveer 60 minuten.

Ingrediënten
Hoofdingrediënten
4 Stukken
Varkenskarbonade
500 gram
zuurkool
2 Stukken
De Ui
2 Stukken
Knoflookteentjes
2 theelepels
Zoete paprika
Kruiden en olie
2 theelepels
zout en peper
2 eetlepels
plantaardige olie