ADVERTENTIE
Bron :: Rogerio_Andrade from Getty Images
Varkensvlees op natuurlijke wijze met mosterd
Lekker varkensvlees op natuurlijke wijze, geserveerd met mosterd. De ideale keuze voor een normale doordeweekse lunch.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
Varkensvlees
- 500 g Varkensnek
- 2 stukjes De Ui
- 1 stukjes knoflook
- 3 stukjes wortelen
- 1 Artikel Zout
- 2 stukjes laurierblad
- 2 Artikel Tijm
Mosterd
- 4 Artikel Mosterd
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
45 min.
1. Stap
We snijden het vlees in kleinere stukken, zouten het, besprenkelen het met olijfolie en mengen het goed.
2. Stap
Verhit de olijfolie in een pan, voeg het varkensvlees toe en bak aan elke kant.
3. Stap
Doe de gesneden ui, knoflook, wortel, laurierblad en tijm in een ovenschaal. Voeg het geroosterde vlees toe en giet de bouillon erover zodat het vlees net bedekt is.
4. Stap
Bak in de oven op 180 graden ongeveer 30 minuten, totdat het vlees zacht is.
5. Stap
We serveren het bereide vlees met mosterd.