ADVERTENTIE

Bron :: Rogerio_Andrade from Getty Images

Varkensvlees op natuurlijke wijze met mosterd

Lekker varkensvlees op natuurlijke wijze, geserveerd met mosterd. De ideale keuze voor een normale doordeweekse lunch.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4

Varkensvlees

  • 500 g Varkensnek Toegevoegd aan
  • 2 stukjes De Ui Toegevoegd aan
  • 1 stukjes knoflook Toegevoegd aan
  • 3 stukjes wortelen Toegevoegd aan
  • 1 Artikel Zout Toegevoegd aan
  • 2 stukjes laurierblad Toegevoegd aan
  • 2 Artikel Tijm Toegevoegd aan

Mosterd

  • 4 Artikel Mosterd Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

45 min.
1. Stap

We snijden het vlees in kleinere stukken, zouten het, besprenkelen het met olijfolie en mengen het goed.

2. Stap

Verhit de olijfolie in een pan, voeg het varkensvlees toe en bak aan elke kant.

3. Stap

Doe de gesneden ui, knoflook, wortel, laurierblad en tijm in een ovenschaal. Voeg het geroosterde vlees toe en giet de bouillon erover zodat het vlees net bedekt is.

4. Stap

Bak in de oven op 180 graden ongeveer 30 minuten, totdat het vlees zacht is.

5. Stap

We serveren het bereide vlees met mosterd.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten

Vleesgerechten

438 recepten

Pasta

117 recepten