:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/Soq0j8kb2YFkjxi9h4ns/69532f9930c7c2ec1d4cc7acf4597a.jpeg)
Bron :: Rogerio_Andrade from Getty Images
Varkensvlees op natuurlijke wijze met mosterd
Lekker varkensvlees op natuurlijke wijze, geserveerd met mosterd. De ideale keuze voor een normale doordeweekse lunch.
Ingrediënten
Varkensvlees
- 500 g Varkensnek
- 2 stukjes De Ui
- 1 stukjes knoflook
- 3 stukjes wortelen
- 1 Artikel Zout
- 2 stukjes laurierblad
- 2 Artikel Tijm
Mosterd
- 4 Artikel Mosterd
Laatste folders
Procedure
We snijden het vlees in kleinere stukken, zouten het, besprenkelen het met olijfolie en mengen het goed.
Verhit de olijfolie in een pan, voeg het varkensvlees toe en bak aan elke kant.
Doe de gesneden ui, knoflook, wortel, laurierblad en tijm in een ovenschaal. Voeg het geroosterde vlees toe en giet de bouillon erover zodat het vlees net bedekt is.
Bak in de oven op 180 graden ongeveer 30 minuten, totdat het vlees zacht is.
We serveren het bereide vlees met mosterd.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Varkensvlees op natuurlijke wijze met mosterd
Lekker varkensvlees op natuurlijke wijze, geserveerd met mosterd. De ideale keuze voor een normale doordeweekse lunch.
We snijden het vlees in kleinere stukken, zouten het, besprenkelen het met olijfolie en mengen het goed.
Verhit de olijfolie in een pan, voeg het varkensvlees toe en bak aan elke kant.
Doe de gesneden ui, knoflook, wortel, laurierblad en tijm in een ovenschaal. Voeg het geroosterde vlees toe en giet de bouillon erover zodat het vlees net bedekt is.
Bak in de oven op 180 graden ongeveer 30 minuten, totdat het vlees zacht is.
We serveren het bereide vlees met mosterd.
Hoe heb je dit recept gemaakt?