ADVERTENTIE
Bron :: arfo from Getty Images
Varkensvlees met champignons
Recept voor Varkensvlees in room met champignons.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
- 500 g Van varkensvlees
- 500 g Paddenstoelen
- 1 stuk De Ui
- 3 kruidnagel Knoflook
- 200 ml Kookroom
- Zout en gemalen zwarte peper naar smaak
- 2 el Oliën
- Peterselie voor garnering
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
90 min.
1. Stap
Was, droog en snijd het vlees in kleinere stukken of plakjes. Kruid met peper en zout. Verhit de olie in een pan en bak het vlees aan elke kant goed bruin. Dit is heel belangrijk voor de sappigheid van het vlees en mag niet worden weggelaten.
2. Stap
Pel en snijd de ui en knoflook fijn. Voeg toe aan het vlees en laat even sudderen.
3. Stap
Was, droog en snijd de champignons in plakjes. Voeg ze toe aan de pan met het vlees en de uien. Laat sudderen tot de champignons hun water afgeven.
4. Stap
Voeg als laatste de room toe, roer en kook nog even door tot het zacht is. Serveer gegarneerd met peterselie.