ADVERTENTIE

Bron :: FB: Varenie je radosť

Varkensvlees met asperges

Dit recept is ideaal voor liefhebbers van vlees en groenten. Varkensvlees in combinatie met asperges en bloemkool biedt een uitstekende gastronomische ervaring.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4

Varkensvlees

  • 500 g varkensvlees Toegevoegd aan
  • 1 theelepel zout Toegevoegd aan
  • 1 theelepel Zwarte peper Toegevoegd aan
  • 2 plakken De Ui Toegevoegd aan
  • 2 kruidnagel knoflook Toegevoegd aan

Groenten

  • 1 stukjes Asperges Toegevoegd aan
  • 1 stukjes bloemkool Toegevoegd aan
  • 2 lepels olijfolie Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

We snijden het varkensvlees in stukjes en kruiden het met zout en peper.

2. Stap

Verhit de olijfolie in een pan en bak de ui en knoflook tot ze goudbruin zijn.

3. Stap

We voegen gesneden varkensvlees toe en bakken het aan elke kant.

4. Stap

We voegen de gesneden asperges en bloemkool toe en sudderen het gedurende 15 minuten onder een deksel.

5. Stap

We serveren met rijst.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Ontbijt

193 recepten

Laat ontbijt

167 recepten

Middagmaal

831 recepten

Diner

765 recepten

Dessert

587 recepten

Gebak

202 recepten

Taarten

123 recepten

Vleesgerechten

404 recepten

Pasta

111 recepten