:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/Vu9WHhui5dOLG-zT5Bwi/d66b70ab2583313ea927b6ea5b204b.jpeg)
Bron :: FB: Varenie je radosť
Varkensvlees met asperges
Dit recept is ideaal voor liefhebbers van vlees en groenten. Varkensvlees in combinatie met asperges en bloemkool biedt een uitstekende gastronomische ervaring.
Ingrediënten
Varkensvlees
- 500 g varkensvlees
- 1 theelepel zout
- 1 theelepel Zwarte peper
- 2 plakken De Ui
- 2 kruidnagel knoflook
Groenten
- 1 stukjes Asperges
- 1 stukjes bloemkool
- 2 lepels olijfolie
Laatste folders
Procedure
We snijden het varkensvlees in stukjes en kruiden het met zout en peper.
Verhit de olijfolie in een pan en bak de ui en knoflook tot ze goudbruin zijn.
We voegen gesneden varkensvlees toe en bakken het aan elke kant.
We voegen de gesneden asperges en bloemkool toe en sudderen het gedurende 15 minuten onder een deksel.
We serveren met rijst.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Varkensvlees met asperges
Dit recept is ideaal voor liefhebbers van vlees en groenten. Varkensvlees in combinatie met asperges en bloemkool biedt een uitstekende gastronomische ervaring.
We snijden het varkensvlees in stukjes en kruiden het met zout en peper.
Verhit de olijfolie in een pan en bak de ui en knoflook tot ze goudbruin zijn.
We voegen gesneden varkensvlees toe en bakken het aan elke kant.
We voegen de gesneden asperges en bloemkool toe en sudderen het gedurende 15 minuten onder een deksel.
We serveren met rijst.
Hoe heb je dit recept gemaakt?