ADVERTENTIE

Bron :: FB: Varenie je radosť

Varkensvlees met asperges

Dit recept is ideaal voor liefhebbers van vlees en groenten. Varkensvlees in combinatie met asperges en bloemkool biedt een uitstekende gastronomische ervaring.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4

Varkensvlees

  • 500 g varkensvlees Toegevoegd aan
  • 1 theelepel zout Toegevoegd aan
  • 1 theelepel Zwarte peper Toegevoegd aan
  • 2 plakken De Ui Toegevoegd aan
  • 2 kruidnagel knoflook Toegevoegd aan

Groenten

  • 1 stukjes Asperges Toegevoegd aan
  • 1 stukjes bloemkool Toegevoegd aan
  • 2 lepels olijfolie Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

We snijden het varkensvlees in stukjes en kruiden het met zout en peper.

2. Stap

Verhit de olijfolie in een pan en bak de ui en knoflook tot ze goudbruin zijn.

3. Stap

We voegen gesneden varkensvlees toe en bakken het aan elke kant.

4. Stap

We voegen de gesneden asperges en bloemkool toe en sudderen het gedurende 15 minuten onder een deksel.

ADVERTENTIE
5. Stap

We serveren met rijst.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Varkensvlees met asperges

Dit recept is ideaal voor liefhebbers van vlees en groenten. Varkensvlees in combinatie met asperges en bloemkool biedt een uitstekende gastronomische ervaring.

60
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

We snijden het varkensvlees in stukjes en kruiden het met zout en peper.

2. Stap

Verhit de olijfolie in een pan en bak de ui en knoflook tot ze goudbruin zijn.

3. Stap

We voegen gesneden varkensvlees toe en bakken het aan elke kant.

4. Stap

We voegen de gesneden asperges en bloemkool toe en sudderen het gedurende 15 minuten onder een deksel.

5. Stap

We serveren met rijst.

Ingrediënten
Varkensvlees
500 g
varkensvlees
1 theelepel
zout
1 theelepel
Zwarte peper
2 plakken
De Ui
2 kruidnagel
knoflook
Groenten
1 stukjes
Asperges
1 stukjes
bloemkool
2 lepels
olijfolie