:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/5I4skYB3Xh77LPROUB-5/3ccdd0c63e240c1b38cdb7880f0aa9.jpeg)
Bron :: Antonio_Sanchez from Getty Images
Varkensvlees in tomatensaus
Een uitstekend recept voor zacht varkensvlees in heerlijke tomatensaus.
Ingrediënten
- 500 g varkensvlees
- 1 plechovka Tomaten in saus
- 1 stukjes De Ui
- 2 kruidnagel knoflook
- 1 Artikel plantaardige olie
- 1 Artikel zout en peper
Laatste folders
Procedure
Snijd het vlees in kleinere stukken en zout het. Verhit de olie in de pan en bak het vlees goudbruin.
Snijd de ui en knoflook fijn en voeg ze toe aan het vlees. Bak totdat de ui glazig is.
Voeg de gesneden courgette en blik tomaten toe. Roer alles goed door elkaar, voeg kruiden toe en laat het ongeveer 30 minuten sudderen met de deksel erop.
Serveer met rijst, pasta of brood. Eet smakelijk!
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Varkensvlees in tomatensaus
Een uitstekend recept voor zacht varkensvlees in heerlijke tomatensaus.
Snijd het vlees in kleinere stukken en zout het. Verhit de olie in de pan en bak het vlees goudbruin.
Snijd de ui en knoflook fijn en voeg ze toe aan het vlees. Bak totdat de ui glazig is.
Voeg de gesneden courgette en blik tomaten toe. Roer alles goed door elkaar, voeg kruiden toe en laat het ongeveer 30 minuten sudderen met de deksel erop.
Serveer met rijst, pasta of brood. Eet smakelijk!
Hoe heb je dit recept gemaakt?