Bron :: FB: Varenie je radosť
Varkensspies
Lekkere en sappige varkensspiesjes zijn een onweerstaanbare specialiteit die elke barbecue liefhebber zal waarderen. Dit recept voor varkensspiesjes is eenvoudig en ongecompliceerd.
Ingrediënten
Marinade
- 3 kruidnagel Knoflook
- 2 lepels Sojasaus
- 2 lepels olijfolie
- 1 lepel gemalen zwarte peper
- 1 lepel zeezout
Gereedschappen
- 800 g varkensvlees
- 2 stukjes Paprika
- 2 stukjes De Ui
Laatste folders
Procedure
We beginnen met het voorbereiden van de marinade. Doe de geplette knoflook, sojasaus, olijfolie, gemalen zwarte peper en zout in een kom. Meng alles goed door elkaar.
We snijden het varkensvlees en doen het in de marinade. Laat het vlees minstens 30 minuten in de marinade staan, maar ideaal gezien de hele nacht.
We bereiden de groenten voor. Snijd de paprika en ui in stukjes die ongeveer even groot zijn als de vleesblokjes.
We rijgen het vlees afwisselend aan spiesjes met paprika en ui.
We bakken de spiesjes op een medium-verhitte grill van elke kant ongeveer 5-7 minuten, totdat het vlees is gekookt naar wens.