:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/dkJ8ltcm2UxLGm2XWegV/8ddcf32952d9b5abad548378079ed9.jpeg)
Bron :: nicolata-bratosins-images from Canva
Varkensrollade met gedroogde tomaten
Een smakelijke varkensrollade gevuld met een uitzonderlijke combinatie van gedroogde tomaten, mozzarella en groene pesto bestrooid met verse kruiden.
Ingrediënten
Roulade
- 600 g Kalkoen dij
- 100 g gedroogde tomaten
- 200 g mozzarella
- 2 el Groene pesto
- 2 kruidnagel knoflook
- 2 el olijfolie
- 1 theelepel zout
- 1 theelepel gemalen zwarte peper
Sieraad
- 2 el Verse kruiden (basilicum, tijm, rozemarijn)
Laatste folders
Procedure
Verwarm de oven voor op 180°C. Spoel de kalkoen dij, droog het en snijd het in dunne plakjes. Bestrijk elk plakje met groene pesto.
Snijd de gedroogde tomaten in kleine stukjes en de mozzarella in dunne plakjes. Leg de tomaten en mozzarella op de kalkoenplakjes.
Rol de plakjes op en bind ze vast met keukentouw. Bak de opgerolde kalkoenplakjes in een pan met 2 eetlepels olijfolie en teentjes knoflook.
Zout en peper ze. Plaats de geroosterde rollades in de oven en bak gedurende 30 minuten.
Bestrooi de rollade met verse kruiden voordat u deze serveert.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Varkensrollade met gedroogde tomaten
Een smakelijke varkensrollade gevuld met een uitzonderlijke combinatie van gedroogde tomaten, mozzarella en groene pesto bestrooid met verse kruiden.
Verwarm de oven voor op 180°C. Spoel de kalkoen dij, droog het en snijd het in dunne plakjes. Bestrijk elk plakje met groene pesto.
Snijd de gedroogde tomaten in kleine stukjes en de mozzarella in dunne plakjes. Leg de tomaten en mozzarella op de kalkoenplakjes.
Rol de plakjes op en bind ze vast met keukentouw. Bak de opgerolde kalkoenplakjes in een pan met 2 eetlepels olijfolie en teentjes knoflook.
Zout en peper ze. Plaats de geroosterde rollades in de oven en bak gedurende 30 minuten.
Bestrooi de rollade met verse kruiden voordat u deze serveert.
Hoe heb je dit recept gemaakt?