ADVERTENTIE

Bron :: nicolata-bratosins-images from Canva

Varkensrollade met gedroogde tomaten

Een smakelijke varkensrollade gevuld met een uitzonderlijke combinatie van gedroogde tomaten, mozzarella en groene pesto bestrooid met verse kruiden.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4

Roulade

  • 600 g Kalkoen dij Toegevoegd aan
  • 100 g gedroogde tomaten Toegevoegd aan
  • 200 g mozzarella Toegevoegd aan
  • 2 el Groene pesto Toegevoegd aan
  • 2 kruidnagel knoflook Toegevoegd aan
  • 2 el olijfolie Toegevoegd aan
  • 1 theelepel zout Toegevoegd aan
  • 1 theelepel gemalen zwarte peper Toegevoegd aan

Sieraad

  • 2 el Verse kruiden (basilicum, tijm, rozemarijn) Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

Verwarm de oven voor op 180°C. Spoel de kalkoen dij, droog het en snijd het in dunne plakjes. Bestrijk elk plakje met groene pesto.

2. Stap

Snijd de gedroogde tomaten in kleine stukjes en de mozzarella in dunne plakjes. Leg de tomaten en mozzarella op de kalkoenplakjes.

3. Stap

Rol de plakjes op en bind ze vast met keukentouw. Bak de opgerolde kalkoenplakjes in een pan met 2 eetlepels olijfolie en teentjes knoflook.

4. Stap

Zout en peper ze. Plaats de geroosterde rollades in de oven en bak gedurende 30 minuten.

ADVERTENTIE
5. Stap

Bestrooi de rollade met verse kruiden voordat u deze serveert.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Varkensrollade met gedroogde tomaten

Een smakelijke varkensrollade gevuld met een uitzonderlijke combinatie van gedroogde tomaten, mozzarella en groene pesto bestrooid met verse kruiden.

60
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Verwarm de oven voor op 180°C. Spoel de kalkoen dij, droog het en snijd het in dunne plakjes. Bestrijk elk plakje met groene pesto.

2. Stap

Snijd de gedroogde tomaten in kleine stukjes en de mozzarella in dunne plakjes. Leg de tomaten en mozzarella op de kalkoenplakjes.

3. Stap

Rol de plakjes op en bind ze vast met keukentouw. Bak de opgerolde kalkoenplakjes in een pan met 2 eetlepels olijfolie en teentjes knoflook.

4. Stap

Zout en peper ze. Plaats de geroosterde rollades in de oven en bak gedurende 30 minuten.

5. Stap

Bestrooi de rollade met verse kruiden voordat u deze serveert.

Ingrediënten
Roulade
600 g
Kalkoen dij
100 g
gedroogde tomaten
200 g
mozzarella
2 el
Groene pesto
2 kruidnagel
knoflook
2 el
olijfolie
1 theelepel
zout
1 theelepel
gemalen zwarte peper
Sieraad
2 el
Verse kruiden (basilicum, tijm, rozemarijn)