:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/yU0veEAFVLMhRgEoZV_1/aa881ae1fb99ab28faa85152fa0bdd.jpeg)
Bron :: Vedrana Sucic from Getty Images
Varkenskoteletten in marinade
Lekkere en sappige varkenskoteletten geweekt in marinade. Perfecte keuze voor een familie lunch of diner.
Ingrediënten
Varkenskoteletten
- 4 stuk Varkensschnitzels
Marinade
- 2 stuk knoflook
- 1 theelepel Gedroogde rozemarijn
- 1 theelepel gedroogde tijm
- 2 PL Sojasaus
- 2 PL olijfolie
- 1⁄2 theelepel gemalen zwarte peper
- 1⁄2 theelepel Zout
Laatste folders
Procedure
Bereid het vlees en de marinade voor.
Sla het vlees dunner. Zout en kruid het aan beide kanten.
In een kom, meng de geperste knoflook, rozemarijn, tijm, sojasaus en olijfolie.
Leg de schnitzels in een kom met marinade en marineer ze minstens 3 uur in de koelkast.
Bak na de koekenpan goudbruin aan beide zijden na het marineren van het karbonaadje.
Serveer met bijgerecht naar keuze.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Varkenskoteletten in marinade
Lekkere en sappige varkenskoteletten geweekt in marinade. Perfecte keuze voor een familie lunch of diner.
Bereid het vlees en de marinade voor.
Sla het vlees dunner. Zout en kruid het aan beide kanten.
In een kom, meng de geperste knoflook, rozemarijn, tijm, sojasaus en olijfolie.
Leg de schnitzels in een kom met marinade en marineer ze minstens 3 uur in de koelkast.
Bak na de koekenpan goudbruin aan beide zijden na het marineren van het karbonaadje.
Serveer met bijgerecht naar keuze.
Hoe heb je dit recept gemaakt?