ADVERTENTIE

Bron :: Vedrana Sucic from Getty Images

Varkenskoteletten in marinade

Lekkere en sappige varkenskoteletten geweekt in marinade. Perfecte keuze voor een familie lunch of diner.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4

Varkenskoteletten

  • 4 stuk Varkensschnitzels Toegevoegd aan

Marinade

  • 2 stuk knoflook Toegevoegd aan
  • 1 theelepel Gedroogde rozemarijn Toegevoegd aan
  • 1 theelepel gedroogde tijm Toegevoegd aan
  • 2 PL Sojasaus Toegevoegd aan
  • 2 PL olijfolie Toegevoegd aan
  • 12 theelepel gemalen zwarte peper Toegevoegd aan
  • 12 theelepel Zout Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

120 min.
1. Stap

Bereid het vlees en de marinade voor.

2. Stap

Sla het vlees dunner. Zout en kruid het aan beide kanten.

3. Stap

In een kom, meng de geperste knoflook, rozemarijn, tijm, sojasaus en olijfolie.

4. Stap

Leg de schnitzels in een kom met marinade en marineer ze minstens 3 uur in de koelkast.

ADVERTENTIE
5. Stap

Bak na de koekenpan goudbruin aan beide zijden na het marineren van het karbonaadje.

6. Stap

Serveer met bijgerecht naar keuze.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Varkenskoteletten in marinade

Lekkere en sappige varkenskoteletten geweekt in marinade. Perfecte keuze voor een familie lunch of diner.

120
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Bereid het vlees en de marinade voor.

2. Stap

Sla het vlees dunner. Zout en kruid het aan beide kanten.

3. Stap

In een kom, meng de geperste knoflook, rozemarijn, tijm, sojasaus en olijfolie.

4. Stap

Leg de schnitzels in een kom met marinade en marineer ze minstens 3 uur in de koelkast.

5. Stap

Bak na de koekenpan goudbruin aan beide zijden na het marineren van het karbonaadje.

6. Stap

Serveer met bijgerecht naar keuze.

Ingrediënten
Varkenskoteletten
4 stuk
Varkensschnitzels
Marinade
2 stuk
knoflook
1 theelepel
Gedroogde rozemarijn
1 theelepel
gedroogde tijm
2 PL
Sojasaus
2 PL
olijfolie
12 theelepel
gemalen zwarte peper
12 theelepel
Zout