ADVERTENTIE
Bron :: YULIYA KIRILLOVA from Getty Images
Varkenskarbonade met bevroren groenten
Smaakvolle en snel bereide varkenskarbonade met bevroren groenten. De groenten kunnen van elke soort zijn die je in je vriezer hebt.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
Vlees
- 800 g Varkenskarbonade
- 1 theelepel zout en peper
Groente
- 1 verpakking diepvriesgroenten
- 2 eetlepels olie
- 1 theelepel Gemalen paprika
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
60 min.
1. Stap
Verwarm de oven voor op 180 graden. Wrijf het varkensvlees in met zout en kruiden en leg het in de braadslee.
2. Stap
Verspreid de bevroren groenten rond het vlees, bestrooi met paprika en besprenkel met olie.
3. Stap
Plaats de bakplaat in de oven en bak ongeveer 45 minuten, tot het vlees gaar is en de groenten zacht zijn.
4. Stap
Laat het vlees een paar minuten rusten voor het serveren.
5. Stap
Snijd het daarna in stukjes en serveer met geroosterde groenten. Eet smakelijk!