ADVERTENTIE

Bron :: YULIYA KIRILLOVA from Getty Images

Varkenskarbonade met bevroren groenten

Smaakvolle en snel bereide varkenskarbonade met bevroren groenten. De groenten kunnen van elke soort zijn die je in je vriezer hebt.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4

Vlees

  • 800 g Varkenskarbonade Toegevoegd aan
  • 1 theelepel zout en peper Toegevoegd aan

Groente

  • 1 verpakking diepvriesgroenten Toegevoegd aan
  • 2 eetlepels olie Toegevoegd aan
  • 1 theelepel Gemalen paprika Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

Verwarm de oven voor op 180 graden. Wrijf het varkensvlees in met zout en kruiden en leg het in de braadslee.

2. Stap

Verspreid de bevroren groenten rond het vlees, bestrooi met paprika en besprenkel met olie.

3. Stap

Plaats de bakplaat in de oven en bak ongeveer 45 minuten, tot het vlees gaar is en de groenten zacht zijn.

4. Stap

Laat het vlees een paar minuten rusten voor het serveren.

ADVERTENTIE
5. Stap

Snijd het daarna in stukjes en serveer met geroosterde groenten. Eet smakelijk!

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Varkenskarbonade met bevroren groenten

Smaakvolle en snel bereide varkenskarbonade met bevroren groenten. De groenten kunnen van elke soort zijn die je in je vriezer hebt.

60
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Verwarm de oven voor op 180 graden. Wrijf het varkensvlees in met zout en kruiden en leg het in de braadslee.

2. Stap

Verspreid de bevroren groenten rond het vlees, bestrooi met paprika en besprenkel met olie.

3. Stap

Plaats de bakplaat in de oven en bak ongeveer 45 minuten, tot het vlees gaar is en de groenten zacht zijn.

4. Stap

Laat het vlees een paar minuten rusten voor het serveren.

5. Stap

Snijd het daarna in stukjes en serveer met geroosterde groenten. Eet smakelijk!

Ingrediënten
Vlees
800 g
Varkenskarbonade
1 theelepel
zout en peper
Groente
1 verpakking
diepvriesgroenten
2 eetlepels
olie
1 theelepel
Gemalen paprika