ADVERTENTIE

Bron :: YULIYA KIRILLOVA from Getty Images

Varkenskarbonade met bevroren groenten

Smaakvolle en snel bereide varkenskarbonade met bevroren groenten. De groenten kunnen van elke soort zijn die je in je vriezer hebt.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4

Vlees

  • 800 g Varkenskarbonade Toegevoegd aan
  • 1 theelepel zout en peper Toegevoegd aan

Groente

  • 1 verpakking diepvriesgroenten Toegevoegd aan
  • 2 eetlepels olie Toegevoegd aan
  • 1 theelepel Gemalen paprika Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

Verwarm de oven voor op 180 graden. Wrijf het varkensvlees in met zout en kruiden en leg het in de braadslee.

2. Stap

Verspreid de bevroren groenten rond het vlees, bestrooi met paprika en besprenkel met olie.

3. Stap

Plaats de bakplaat in de oven en bak ongeveer 45 minuten, tot het vlees gaar is en de groenten zacht zijn.

4. Stap

Laat het vlees een paar minuten rusten voor het serveren.

5. Stap

Snijd het daarna in stukjes en serveer met geroosterde groenten. Eet smakelijk!

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten

Vleesgerechten

438 recepten

Pasta

117 recepten