:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/iBXCU8q6Og8VUUhiX6KD/0efa26e26efd73e62ce85e27831081.jpeg)
Bron :: YULIYA KIRILLOVA from Getty Images
Varkenskarbonade met bevroren groenten
Smaakvolle en snel bereide varkenskarbonade met bevroren groenten. De groenten kunnen van elke soort zijn die je in je vriezer hebt.
Ingrediënten
Vlees
- 800 g Varkenskarbonade
- 1 theelepel zout en peper
Groente
- 1 verpakking diepvriesgroenten
- 2 eetlepels olie
- 1 theelepel Gemalen paprika
Laatste folders
Procedure
Verwarm de oven voor op 180 graden. Wrijf het varkensvlees in met zout en kruiden en leg het in de braadslee.
Verspreid de bevroren groenten rond het vlees, bestrooi met paprika en besprenkel met olie.
Plaats de bakplaat in de oven en bak ongeveer 45 minuten, tot het vlees gaar is en de groenten zacht zijn.
Laat het vlees een paar minuten rusten voor het serveren.
Snijd het daarna in stukjes en serveer met geroosterde groenten. Eet smakelijk!
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Varkenskarbonade met bevroren groenten
Smaakvolle en snel bereide varkenskarbonade met bevroren groenten. De groenten kunnen van elke soort zijn die je in je vriezer hebt.
Verwarm de oven voor op 180 graden. Wrijf het varkensvlees in met zout en kruiden en leg het in de braadslee.
Verspreid de bevroren groenten rond het vlees, bestrooi met paprika en besprenkel met olie.
Plaats de bakplaat in de oven en bak ongeveer 45 minuten, tot het vlees gaar is en de groenten zacht zijn.
Laat het vlees een paar minuten rusten voor het serveren.
Snijd het daarna in stukjes en serveer met geroosterde groenten. Eet smakelijk!
Hoe heb je dit recept gemaakt?