:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/dWzhEP1gVHgM5GZOfYb-/9b119a7faa26d279b83c2f3f08a512.png)
Bron :: fotek for Getty Images
Varkenshaas in bladerdeeg
Een perfect gerecht voor een elegant diner: mals varkenshaas ingepakt in knapperig bladerdeeg.
Ingrediënten
Varkensfilet
- 800 Gram varkenshaas
- 1 TL zout
- 1 TL Peper
- 2 lepel olijfolie
Bladerdeeg
- 1 Pakje bladerdeeg
- 1 geslagen ei
Saus
- 200 Gram Paddenstoelen
- 1 Ui Geworpen
- 200 Milliliter witte wijn
- 200 Milliliter Room
Laatste folders
Procedure
Stap 1: Kruid het varkenshaasje en bak het bruin
Stap 2: Leg het bladerdeeg op bakpapier en wikkel het varkenshaasje in
Stap 3: Klop het ei los en bestrijk het bladerdeeg ermee
Stap 4: Bak het verpakte varkenshaasje in een voorverwarmde oven op 200 graden Celsius gedurende ongeveer 25 minuten
Stap 5: Terwijl de varkenshaas in de oven is, bereid de saus.
Stap 6: Bak de champignons en uien in een pan, blus af met witte wijn en voeg room toe
Stap 7: Laat de saus inkoken en op smaak brengen met zout en peper
Stap 8: Haal de varkenshaas uit de oven, laat het een paar minuten rusten en snij het dan in plakjes. Serveer met de saus.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Varkenshaas in bladerdeeg
Een perfect gerecht voor een elegant diner: mals varkenshaas ingepakt in knapperig bladerdeeg.
Stap 1: Kruid het varkenshaasje en bak het bruin
Stap 2: Leg het bladerdeeg op bakpapier en wikkel het varkenshaasje in
Stap 3: Klop het ei los en bestrijk het bladerdeeg ermee
Stap 4: Bak het verpakte varkenshaasje in een voorverwarmde oven op 200 graden Celsius gedurende ongeveer 25 minuten
Stap 5: Terwijl de varkenshaas in de oven is, bereid de saus.
Stap 6: Bak de champignons en uien in een pan, blus af met witte wijn en voeg room toe
Stap 7: Laat de saus inkoken en op smaak brengen met zout en peper
Stap 8: Haal de varkenshaas uit de oven, laat het een paar minuten rusten en snij het dan in plakjes. Serveer met de saus.
Hoe heb je dit recept gemaakt?