ADVERTENTIE

Bron :: fotek for Getty Images

Varkenshaas in bladerdeeg

Een perfect gerecht voor een elegant diner: mals varkenshaas ingepakt in knapperig bladerdeeg.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4

Varkensfilet

  • 800 Gram varkenshaas Toegevoegd aan
  • 1 TL zout Toegevoegd aan
  • 1 TL Peper Toegevoegd aan
  • 2 lepel olijfolie Toegevoegd aan

Bladerdeeg

  • 1 Pakje bladerdeeg Toegevoegd aan
  • 1 geslagen ei Toegevoegd aan

Saus

  • 200 Gram Paddenstoelen Toegevoegd aan
  • 1 Ui Geworpen Toegevoegd aan
  • 200 Milliliter witte wijn Toegevoegd aan
  • 200 Milliliter Room Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

70 min.
1. Stap

Stap 1: Kruid het varkenshaasje en bak het bruin

2. Stap

Stap 2: Leg het bladerdeeg op bakpapier en wikkel het varkenshaasje in

3. Stap

Stap 3: Klop het ei los en bestrijk het bladerdeeg ermee

4. Stap

Stap 4: Bak het verpakte varkenshaasje in een voorverwarmde oven op 200 graden Celsius gedurende ongeveer 25 minuten

ADVERTENTIE
5. Stap

Stap 5: Terwijl de varkenshaas in de oven is, bereid de saus.

6. Stap

Stap 6: Bak de champignons en uien in een pan, blus af met witte wijn en voeg room toe

7. Stap

Stap 7: Laat de saus inkoken en op smaak brengen met zout en peper

8. Stap

Stap 8: Haal de varkenshaas uit de oven, laat het een paar minuten rusten en snij het dan in plakjes. Serveer met de saus.

ADVERTENTIE

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Gretarezepte

Varkenshaas in bladerdeeg

Een perfect gerecht voor een elegant diner: mals varkenshaas ingepakt in knapperig bladerdeeg.

70
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Stap 1: Kruid het varkenshaasje en bak het bruin

2. Stap

Stap 2: Leg het bladerdeeg op bakpapier en wikkel het varkenshaasje in

3. Stap

Stap 3: Klop het ei los en bestrijk het bladerdeeg ermee

4. Stap

Stap 4: Bak het verpakte varkenshaasje in een voorverwarmde oven op 200 graden Celsius gedurende ongeveer 25 minuten

5. Stap

Stap 5: Terwijl de varkenshaas in de oven is, bereid de saus.

6. Stap

Stap 6: Bak de champignons en uien in een pan, blus af met witte wijn en voeg room toe

7. Stap

Stap 7: Laat de saus inkoken en op smaak brengen met zout en peper

8. Stap

Stap 8: Haal de varkenshaas uit de oven, laat het een paar minuten rusten en snij het dan in plakjes. Serveer met de saus.

Ingrediënten
Varkensfilet
800 Gram
varkenshaas
1 TL
zout
1 TL
Peper
2 lepel
olijfolie
Bladerdeeg
1 Pakje
bladerdeeg
1 geslagen
ei
Saus
200 Gram
Paddenstoelen
1 Ui
Geworpen
200 Milliliter
witte wijn
200 Milliliter
Room