Valentijnse chocolade cupcakes
Een eitje met zoetstof tot een licht schuim kloppen. Meng de vloeibare ingrediënten erdoor met een garde. Meng in een andere schaal de droge ingrediënten en zeef ze vervolgens in het vloeibare mengsel. Voeg tot slot gepureerde banaan toe. Bak op 180°C voor ongeveer 30 minuten. Laat afkoelen, snijd doormidden, vul en geniet. Je kunt het afwerken met bijvoorbeeld verse aardbeien of vriesgedroogde frambozen in witte chocolade van @brainmarket_cz.
Ingrediënten
- 1 Volledig Eitje
- 2 eetlepel Kopcom erythritol zoetstof
- 60 g halfgrove bloem
- 20 g cacao
- pol Pakje bakpoeder droetker nl
- 1 Kleine verachtete banaan
- 100 ml melk
- 3 el Appelvoeding
- Slagroom 33%
- kwark fijn
- Voedingskleurstof
- aardbeienjam
Laatste folders
Procedure
Klop een ei met zoetstof tot een lichte schuim. Meng de vloeibare ingrediënten met een garde. Meng in een andere kom de droge ingrediënten en zeef ze in het vloeibare mengsel. Voeg tenslotte geprakte bananenpuree toe. Bak op 180°C voor ongeveer 30 minuten. Laat afkoelen, snijd door, vul en geniet. Je kunt het bijvoorbeeld versieren met verse aardbeien of gevriesdroogde frambozen in witte chocolade van @brainmarket_cz.
Na het snijden zijn de cupcakes echt nogal vochtig, tot "nat" 👌