ADVERTENTIE

Valentijnse chocolade cupcakes

Een eitje met zoetstof tot een licht schuim kloppen. Meng de vloeibare ingrediënten erdoor met een garde. Meng in een andere schaal de droge ingrediënten en zeef ze vervolgens in het vloeibare mengsel. Voeg tot slot gepureerde banaan toe. Bak op 180°C voor ongeveer 30 minuten. Laat afkoelen, snijd doormidden, vul en geniet. Je kunt het afwerken met bijvoorbeeld verse aardbeien of vriesgedroogde frambozen in witte chocolade van @brainmarket_cz.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
10
  • 1 Volledig Eitje Toegevoegd aan
  • 2 eetlepel Kopcom erythritol zoetstof Toegevoegd aan
  • 60 g halfgrove bloem Toegevoegd aan
  • 20 g cacao Toegevoegd aan
  • pol Pakje bakpoeder droetker nl Toegevoegd aan
  • 1 Kleine verachtete banaan Toegevoegd aan
  • 100 ml melk Toegevoegd aan
  • 3 el Appelvoeding Toegevoegd aan
  • Slagroom 33% Toegevoegd aan
  • kwark fijn Toegevoegd aan
  • Voedingskleurstof Toegevoegd aan
  • aardbeienjam Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

Klop een ei met zoetstof tot een lichte schuim. Meng de vloeibare ingrediënten met een garde. Meng in een andere kom de droge ingrediënten en zeef ze in het vloeibare mengsel. Voeg tenslotte geprakte bananenpuree toe. Bak op 180°C voor ongeveer 30 minuten. Laat afkoelen, snijd door, vul en geniet. Je kunt het bijvoorbeeld versieren met verse aardbeien of gevriesdroogde frambozen in witte chocolade van @brainmarket_cz.

2. Stap

Na het snijden zijn de cupcakes echt nogal vochtig, tot "nat" 👌

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image michalindaaa

Valentijnse chocolade cupcakes

Een eitje met zoetstof tot een licht schuim kloppen. Meng de vloeibare ingrediënten erdoor met een garde. Meng in een andere schaal de droge ingrediënten en zeef ze vervolgens in het vloeibare mengsel. Voeg tot slot gepureerde banaan toe. Bak op 180°C voor ongeveer 30 minuten. Laat afkoelen, snijd doormidden, vul en geniet. Je kunt het afwerken met bijvoorbeeld verse aardbeien of vriesgedroogde frambozen in witte chocolade van @brainmarket_cz.

60
Notulen
10
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Klop een ei met zoetstof tot een lichte schuim. Meng de vloeibare ingrediënten met een garde. Meng in een andere kom de droge ingrediënten en zeef ze in het vloeibare mengsel. Voeg tenslotte geprakte bananenpuree toe. Bak op 180°C voor ongeveer 30 minuten. Laat afkoelen, snijd door, vul en geniet. Je kunt het bijvoorbeeld versieren met verse aardbeien of gevriesdroogde frambozen in witte chocolade van @brainmarket_cz.

2. Stap

Na het snijden zijn de cupcakes echt nogal vochtig, tot "nat" 👌

Ingrediënten
1 Volledig
Eitje
2 eetlepel
Kopcom erythritol zoetstof
60 g
halfgrove bloem
20 g
cacao
pol
Pakje bakpoeder droetker nl
1
Kleine verachtete banaan
100 ml
melk
3 el
Appelvoeding
Slagroom 33%
kwark fijn
Voedingskleurstof
aardbeienjam