ADVERTENTIE

Traditionele vlierbessiroop

Maak een verfrissende vlierbessiroop die perfect is voor de zomer.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
10
  • 25 stukjes Basiskleuren Toegevoegd aan
  • 2 stukjes Citroenen Toegevoegd aan
  • 1 kg suiker Toegevoegd aan
  • 1 l water Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

Reinig de basisbloemen van vuil en trek de grove stelen eraf.

2. Stap

Leg in een grote container vlierbloesems en de gesneden citroenen erop.

3. Stap

Kook het water en laat het afkoelen. Giet het dan over de bloemen en laat ze 24 uur rusten.

4. Stap

De volgende dag gieten we het water af en wringen we het goed uit.

ADVERTENTIE
5. Stap

We voegen suiker toe en koken het even.

6. Stap

Giet de warme siroop in flessen en bewaar op een donkere plaats.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Traditionele vlierbessiroop

Maak een verfrissende vlierbessiroop die perfect is voor de zomer.

60
Notulen
10
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Reinig de basisbloemen van vuil en trek de grove stelen eraf.

2. Stap

Leg in een grote container vlierbloesems en de gesneden citroenen erop.

3. Stap

Kook het water en laat het afkoelen. Giet het dan over de bloemen en laat ze 24 uur rusten.

4. Stap

De volgende dag gieten we het water af en wringen we het goed uit.

5. Stap

We voegen suiker toe en koken het even.

6. Stap

Giet de warme siroop in flessen en bewaar op een donkere plaats.

Ingrediënten
25 stukjes
Basiskleuren
2 stukjes
Citroenen
1 kg
suiker
1 l
water