:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/m_iGGWWJYAlxk_DuWlMH/6dad1069d06cfb51e854ba37b3a110.jpeg)
Traditionele vlierbessiroop
Maak een verfrissende vlierbessiroop die perfect is voor de zomer.
Ingrediënten
- 25 stukjes Basiskleuren
- 2 stukjes Citroenen
- 1 kg suiker
- 1 l water
Laatste folders
Procedure
Reinig de basisbloemen van vuil en trek de grove stelen eraf.
Leg in een grote container vlierbloesems en de gesneden citroenen erop.
Kook het water en laat het afkoelen. Giet het dan over de bloemen en laat ze 24 uur rusten.
De volgende dag gieten we het water af en wringen we het goed uit.
We voegen suiker toe en koken het even.
Giet de warme siroop in flessen en bewaar op een donkere plaats.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Traditionele vlierbessiroop
Maak een verfrissende vlierbessiroop die perfect is voor de zomer.
Reinig de basisbloemen van vuil en trek de grove stelen eraf.
Leg in een grote container vlierbloesems en de gesneden citroenen erop.
Kook het water en laat het afkoelen. Giet het dan over de bloemen en laat ze 24 uur rusten.
De volgende dag gieten we het water af en wringen we het goed uit.
We voegen suiker toe en koken het even.
Giet de warme siroop in flessen en bewaar op een donkere plaats.
Hoe heb je dit recept gemaakt?