ADVERTENTIE

Bron :: Boarding1Now from Getty Images

Tomatensoep van verse tomaten

Lekkere en frisse tomatensoep gemaakt van verse tomaten. Deze soep zit vol vitamines en is ideaal voor zomerse lunches.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4

Soep

  • 1 kg Verse tomaten Toegevoegd aan
  • 1 stukjes De Ui Toegevoegd aan
  • 2 stukjes teentjes knoflook Toegevoegd aan
  • 2 el olijfolie Toegevoegd aan
  • 500 ml Groentesoep Toegevoegd aan
  • 1 stukjes laurierblad Toegevoegd aan
  • 1 Artikel gedroogde basilicum Toegevoegd aan
  • 12 Artikel Zout Toegevoegd aan
  • 12 Artikel gemalen zwarte peper Toegevoegd aan

Dienen

  • 4 stukjes Verse basilicumblaadjes Toegevoegd aan
  • 4 el kookroom Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

40 min.
1. Stap

Eerst bereiden we alle ingrediënten voor. We spoelen de tomaten af en snijden ze in vieren, schil en snij de ui en knoflook fijn.

2. Stap

Verhit de olijfolie in een pan en voeg knoflook en ui toe, meng goed en bak tot de ui glazig is.

3. Stap

Voeg dan de tomaten, groentebouillon, laurierblad, gedroogde basilicum, zout en peper toe. Roer door elkaar, verlaag de temperatuur en kook ongeveer 20 minuten.

4. Stap

Als de tomaten zacht zijn, verwijder dan het laurierblad en mix de soep.

5. Stap

Verdeel de soep over de kommen, voeg een lepel room toe en verse basilicum aan de bovenkant.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten

Vleesgerechten

438 recepten

Pasta

117 recepten