ADVERTENTIE

Bron :: nadianb from Canva

Tomatensoep van hele tomaten

Een smakelijke en eenvoudige soep gemaakt van hele tomaten. Dit recept is ideaal voor iedereen die van gezond en huisgemaakt voedsel houdt.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 6 stukjes Rijpe tomaten Toegevoegd aan
  • 1 stukjes grote ui Toegevoegd aan
  • 2 kruidnagel Knoflook Toegevoegd aan
  • 1 l Groentebouillon Toegevoegd aan
  • 2 el olijfolie Toegevoegd aan
  • 2 Artikel suiker Toegevoegd aan
  • 1 Artikel Zout Toegevoegd aan
  • 1 Artikel gemalen zwarte peper Toegevoegd aan
  • 2 el verse basilicum Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

45 min.
1. Stap

Bereid eerst alle benodigde ingrediënten voor.

2. Stap

Tomaten wassen en in kwarten snijden.

3. Stap

Pel en snijd de ui en knoflook fijn.

4. Stap

Verhit de olijfolie in een pan en voeg de ui en knoflook toe. Bak tot de ui doorschijnend is.

ADVERTENTIE
5. Stap

Voeg de gesneden tomaten, zout, suiker en gemalen zwarte peper toe. Bak de tomaten tot ze zacht en sappig zijn.

6. Stap

Doe de tomaten in de pan met bouillon en breng aan de kook. Kook 10 minuten.

7. Stap

Haal de soep van het vuur na het koken en voeg verse basilicum toe.

8. Stap

Meng de soep smoothie tot een gladde massa met een blender.

ADVERTENTIE
9. Stap

Breng de soep weer aan de kook en kruid indien nodig.

10. Stap

Serveer warm, versierd met basilicum.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Tomatensoep van hele tomaten

Een smakelijke en eenvoudige soep gemaakt van hele tomaten. Dit recept is ideaal voor iedereen die van gezond en huisgemaakt voedsel houdt.

45
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Bereid eerst alle benodigde ingrediënten voor.

2. Stap

Tomaten wassen en in kwarten snijden.

3. Stap

Pel en snijd de ui en knoflook fijn.

4. Stap

Verhit de olijfolie in een pan en voeg de ui en knoflook toe. Bak tot de ui doorschijnend is.

5. Stap

Voeg de gesneden tomaten, zout, suiker en gemalen zwarte peper toe. Bak de tomaten tot ze zacht en sappig zijn.

6. Stap

Doe de tomaten in de pan met bouillon en breng aan de kook. Kook 10 minuten.

7. Stap

Haal de soep van het vuur na het koken en voeg verse basilicum toe.

8. Stap

Meng de soep smoothie tot een gladde massa met een blender.

9. Stap

Breng de soep weer aan de kook en kruid indien nodig.

10. Stap

Serveer warm, versierd met basilicum.

Ingrediënten
6 stukjes
Rijpe tomaten
1 stukjes
grote ui
2 kruidnagel
Knoflook
1 l
Groentebouillon
2 el
olijfolie
2 Artikel
suiker
1 Artikel
Zout
1 Artikel
gemalen zwarte peper
2 el
verse basilicum