Bron :: undefined undefined from Getty Images
Tomatensoep met rijst
Traditionele tomatensoep met rijsttoevoeging. Perfect voor dagelijkse lunch of diner. Het bereiden ervan vereist geen ingewikkelde stappen en het eindresultaat zal zeker de liefhebbers van huisgemaakte gerechten verrukken.
Ingrediënten
Soep
- 6 Stuk Tomaten
- 1 stuk Ui
- 2 tanden knoflook
- 1 Lepel olijfolie
- 11⁄2 liter groentebouillon
- 1 knijpen zout
- 1 knijpen Peper
Rijst
- 1 glas Rijst
- 2 Kop water
- 1 knijpen zout
Laatste folders
Procedure
Bereid de ingrediënten voor. Was de tomaten, ui en knoflook. Pel de ui en de knoflook. Snijd de tomaten in kwarten, snijd de ui fijn en duw de knoflook door de knoflookpers.
Verhit de olie in een koekenpan, voeg de ui en knoflook toe. Bak tot de ui glazig is.
Voeg de tomaten toe aan de pan, bak ze een paar minuten tot de tomaten zacht zijn.
Voeg groentebouillon toe, breng op smaak met zout en peper. Kook op middelhoog vuur gedurende ongeveer 30 minuten.
Breng water aan de kook voor de rijst, voeg zout en rijst toe. Kook volgens de instructies op de verpakking.
Mix de soep met een blender tot een gladde massa.
Serveer soep met toegevoegde gekookte rijst.