:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/nl/recipe/yb022kfsIE9C2SO01Ew9/0fe952513722ad5ab76bee648273c6.png)
Tomatensaus met gehaktballetjes
Een dikke en smaakvolle tomatensaus met gehaktballetjes die u kunt serveren met pasta of rijst.
Ingrediënten
Saus
- 1 verpakking Voorbij
- 1 stukjes De Ui
- 2 stukjes knoflook
- 1 theelepel suiker
- 1 theelepel basilicum
- 1 theelepel oregano
- 1 theelepel zout
- 1⁄2 theelepel Zwarte peper
Kogels
- 500 g gehakt
- 1 stukjes ei
- 100 g geraspte kaas
- 2 el paneermeel
Laatste folders
Procedure
Bak de fijngehakte ui en knoflook in de olie op de pan.
Voeg de passata, suiker, basilicum, oregano, zout en peper toe en laat het langzaam koken.
Ondertussen bereiden we de gehaktballen voor. Meng het vlees, eieren, kaas en broodkruimels en vorm ballen uit dit mengsel.
We voegen de balletjes toe aan de saus en koken alles samen nog 20 minuten.
We serveren de afgewerkte saus met pasta of rijst.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Tomatensaus met gehaktballetjes
Een dikke en smaakvolle tomatensaus met gehaktballetjes die u kunt serveren met pasta of rijst.
Bak de fijngehakte ui en knoflook in de olie op de pan.
Voeg de passata, suiker, basilicum, oregano, zout en peper toe en laat het langzaam koken.
Ondertussen bereiden we de gehaktballen voor. Meng het vlees, eieren, kaas en broodkruimels en vorm ballen uit dit mengsel.
We voegen de balletjes toe aan de saus en koken alles samen nog 20 minuten.
We serveren de afgewerkte saus met pasta of rijst.
Hoe heb je dit recept gemaakt?