:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/V4mB06Wqpe5mU6zEMVqI/21ce60cb54d8ccdf9b05dbc49e8d52.jpeg)
Bron :: zita-stankovas-images from Canva
Taart met mascarpone en frambozen
Een perfecte en eenvoudige taart met mascarpone en frambozen.
Ingrediënten
Romp:
- 200 g boterkoekjes
- 110 g boter
Vulling:
- 500 g cottage kaas
- 200 g mascarpone
- 160 g bloemsuiker
- 1 stukjes ei
- 3 druppels vanille-essence
- 1 el gewoon meel
Frambozenlaag:
- 500 g frambozen
- 3 el Riet suiker
- Gelatine
Laatste folders
Procedure
We vermengen de koekjes en voegen er boter aan toe.
We leggen het deeg uit op bakpapier.
We doen de koekjesbasis erin.
In de kom mixen we alle ingrediënten voor de vulling.
Giet de room over de korst en bak ongeveer 40 minuten op 150°C.
Laat het na het bakken afkoelen.
Frambozenlaag: plaats de frambozen in een pan, voeg suiker toe en giet 300 ml water in.
Laat het mengsel koken, zeef het en maak van de frambozenbasis gelatine volgens de instructies.
Voeg de frambozen toe aan de afgewerkte gelatine, maar roer alleen lichtjes om te voorkomen dat ze volledig afbreken en giet ze over de cheesecake.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Taart met mascarpone en frambozen
Een perfecte en eenvoudige taart met mascarpone en frambozen.
We vermengen de koekjes en voegen er boter aan toe.
We leggen het deeg uit op bakpapier.
We doen de koekjesbasis erin.
In de kom mixen we alle ingrediënten voor de vulling.
Giet de room over de korst en bak ongeveer 40 minuten op 150°C.
Laat het na het bakken afkoelen.
Frambozenlaag: plaats de frambozen in een pan, voeg suiker toe en giet 300 ml water in.
Laat het mengsel koken, zeef het en maak van de frambozenbasis gelatine volgens de instructies.
Voeg de frambozen toe aan de afgewerkte gelatine, maar roer alleen lichtjes om te voorkomen dat ze volledig afbreken en giet ze over de cheesecake.
Hoe heb je dit recept gemaakt?