ADVERTENTIE

Bron :: zita-stankovas-images from Canva

Taart met mascarpone en frambozen

Een perfecte en eenvoudige taart met mascarpone en frambozen.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
8

Romp:

  • 200 g boterkoekjes Toegevoegd aan
  • 110 g boter Toegevoegd aan

Vulling:

  • 500 g cottage kaas Toegevoegd aan
  • 200 g mascarpone Toegevoegd aan
  • 160 g bloemsuiker Toegevoegd aan
  • 1 stukjes ei Toegevoegd aan
  • 3 druppels vanille-essence Toegevoegd aan
  • 1 el gewoon meel Toegevoegd aan

Frambozenlaag:

  • 500 g frambozen Toegevoegd aan
  • 3 el Riet suiker Toegevoegd aan
  • Gelatine Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

90 min.
1. Stap

We vermengen de koekjes en voegen er boter aan toe.

2. Stap

We leggen het deeg uit op bakpapier.

3. Stap

We doen de koekjesbasis erin.

4. Stap

In de kom mixen we alle ingrediënten voor de vulling.

ADVERTENTIE
5. Stap

Giet de room over de korst en bak ongeveer 40 minuten op 150°C.

6. Stap

Laat het na het bakken afkoelen.

7. Stap

Frambozenlaag: plaats de frambozen in een pan, voeg suiker toe en giet 300 ml water in.

8. Stap

Laat het mengsel koken, zeef het en maak van de frambozenbasis gelatine volgens de instructies.

ADVERTENTIE
9. Stap

Voeg de frambozen toe aan de afgewerkte gelatine, maar roer alleen lichtjes om te voorkomen dat ze volledig afbreken en giet ze over de cheesecake.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Taart met mascarpone en frambozen

Een perfecte en eenvoudige taart met mascarpone en frambozen.

90
Notulen
8
Aantal porties
Procedure
1. Stap

We vermengen de koekjes en voegen er boter aan toe.

2. Stap

We leggen het deeg uit op bakpapier.

3. Stap

We doen de koekjesbasis erin.

4. Stap

In de kom mixen we alle ingrediënten voor de vulling.

5. Stap

Giet de room over de korst en bak ongeveer 40 minuten op 150°C.

6. Stap

Laat het na het bakken afkoelen.

7. Stap

Frambozenlaag: plaats de frambozen in een pan, voeg suiker toe en giet 300 ml water in.

8. Stap

Laat het mengsel koken, zeef het en maak van de frambozenbasis gelatine volgens de instructies.

9. Stap

Voeg de frambozen toe aan de afgewerkte gelatine, maar roer alleen lichtjes om te voorkomen dat ze volledig afbreken en giet ze over de cheesecake.

Ingrediënten
Romp:
200 g
boterkoekjes
110 g
boter
Vulling:
500 g
cottage kaas
200 g
mascarpone
160 g
bloemsuiker
1 stukjes
ei
3 druppels
vanille-essence
1 el
gewoon meel
Frambozenlaag:
500 g
frambozen
3 el
Riet suiker
Gelatine