:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/XZKmE_svdSuxHiCCuIlI/2a407dcf6776ac8ba9842fe1c140f0.jpeg)
Bron :: FB: Varenie je radosť
Taart met kwark en slagroom
Meng in een kom bloem, suiker en bakpoeder. Voeg boter en eieren toe en kneed het deeg. Rol het deeg uit en leg het in de vorm.
Ingrediënten
Vaak
- 200 g Meel
- 100 g suiker
- 100 g boter
- 1 stukjes ei
- 1 verpakking Bakpoeder
Kwarkvulling
- 500 g Magere kwark
- 150 g bloemsuiker
- 2 stukjes Slagroompoeder
- 1 stukjes vanillesuiker
- 200 ml melk
Appelvulling
- 3 stukjes Appel
- suiker
- water
Overige
- cacao
Laatste folders
Procedure
Meng in een kom de bloem, suiker en bakpoeder. Voeg de boter en het ei toe en kneed het deeg. Rol het deeg uit en plaats het in de vorm.
We slaan de kwark op met suikers.
We kloppen de slagroom met melk. De kwark dikker na kloppen met suiker.
We maken de appels schoon, raspen ze en laten ze een tijdje sudderen met suiker.
We leggen de appelvulling op het deeg en bakken deze in een voorverwarmde oven op 180 °C ongeveer 45 minuten.
Na de taart smeren we na het afkoelen de kwarkvulling en laten we hem in de koelkast opstijven.
Bestrooi de taart voor het serveren met geraspte chocolade of cacao.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Taart met kwark en slagroom
Meng in een kom bloem, suiker en bakpoeder. Voeg boter en eieren toe en kneed het deeg. Rol het deeg uit en leg het in de vorm.
Meng in een kom de bloem, suiker en bakpoeder. Voeg de boter en het ei toe en kneed het deeg. Rol het deeg uit en plaats het in de vorm.
We slaan de kwark op met suikers.
We kloppen de slagroom met melk. De kwark dikker na kloppen met suiker.
We maken de appels schoon, raspen ze en laten ze een tijdje sudderen met suiker.
We leggen de appelvulling op het deeg en bakken deze in een voorverwarmde oven op 180 °C ongeveer 45 minuten.
Na de taart smeren we na het afkoelen de kwarkvulling en laten we hem in de koelkast opstijven.
Bestrooi de taart voor het serveren met geraspte chocolade of cacao.
Hoe heb je dit recept gemaakt?