:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/BCtsFEiKXt8zcq_0MTlC/cc6e4dd7d134e48d6383c734117c7a.jpeg)
Bron :: FB: Varenie je radosť
Speltmeel cake met kwark
Recept voor een gezonde speltmeel cake met kwark en fruit.
Ingrediënten
Vaak
- 300 g speltbloem
- 2 stukjes Grote eieren
- 120 g suiker
- 1 stukjes Bakpoeder
- 250 ml melk
- 100 ml plantaardige olie
Vulling
- 500 g Kwark
- 100 g suiker
- 1 stukjes vanillesuiker
Overig
- fruit
Laatste folders
Procedure
Verwarm de oven voor op 175 °C en bereidt een bakplaat voor, voorzien van bakpapier.
Meng het deeg. Combineer in een kom de eieren en suiker en meng goed.
Voeg dan de speltbloem en bakpoeder toe. Giet ten slotte de melk en olie erbij en roer alles goed door elkaar.
Bereid de kwarkvulling voor. Meng de kwark, suiker en vanillesuiker grondig om een gladde kwarkvulling te maken.
Giet het deeg vaak in een bakblik en leg er bosbessen of zwarte bramen op.
Smeer ook de vulling bovenop en bak de taart ongeveer 40 minuten in de oven.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Speltmeel cake met kwark
Recept voor een gezonde speltmeel cake met kwark en fruit.
Verwarm de oven voor op 175 °C en bereidt een bakplaat voor, voorzien van bakpapier.
Meng het deeg. Combineer in een kom de eieren en suiker en meng goed.
Voeg dan de speltbloem en bakpoeder toe. Giet ten slotte de melk en olie erbij en roer alles goed door elkaar.
Bereid de kwarkvulling voor. Meng de kwark, suiker en vanillesuiker grondig om een gladde kwarkvulling te maken.
Giet het deeg vaak in een bakblik en leg er bosbessen of zwarte bramen op.
Smeer ook de vulling bovenop en bak de taart ongeveer 40 minuten in de oven.
Hoe heb je dit recept gemaakt?