Bron :: FB: Varenie je radosť.
Spaghetti met varkensvlees
Spaghetti met gestoofd varkensvlees en groenten is een uitstekende keuze voor lunch of diner. De geweldige combinatie van kruiden, varkensvlees en verse groenten zorgt voor een heerlijk gerecht dat niet alleen lekker is, maar ook voedzaam.
Ingrediënten
- 450 g Van varkensvlees
- 350 g spaghetti
- Mengsel van bevroren wortelen, erwten en maïs
- 3 kruidnagel Knoflook
- 2 lepels Tomatenpuree
- zout
- Paprikapoeder gemalen
- gemalen zwarte peper
- olie
- Kaas om te raspen
Laatste folders
Procedure
Snijd het varkensvlees in kleinere stukken, snipper de ui en knoflook fijn.
Verhit de olie in een koekenpan, voeg het varkensvlees toe en bak het goudbruin. Zet het vlees vervolgens apart. Gebruik de resterende olie in de pan om de ui en knoflook te fruiten.
Zodra de uien gesauteerd zijn, voeg je de diepvriesgroenten en tomatenpuree toe aan de pan, dek je de pan af en laat je de inhoud op middelhoog vuur gaar sudderen.
Voeg het geroosterde vlees toe aan de groenten en breng op smaak met zout, paprikapoeder en gemalen zwarte peper. Stoof dan nog 20 minuten verder.
Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Meng de spaghetti met het vlees en de groenten en serveer met geraspte kaas.