ADVERTENTIE

Bron :: Pixabay: RitaE

Snelle zelfgemaakte aardbeienijs

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
6
  • 200 g Aardbeien Toegevoegd aan
  • 100 g Witte suiker Toegevoegd aan
  • 1 Lepel Vanille-extract Toegevoegd aan
  • 500 ml slagroom Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

45 min.
1. Stap

Was de aardbeien, maak ze schoon en snijd ze in stukjes.

2. Stap

Meng aardbeien, suiker en vanille-extract tot een gladde massa in de blender.

3. Stap

Giet de slagroom in een grote kom en klop tot er stijve pieken ontstaan.

4. Stap

Voeg het aardbeienmengsel toe aan de room en roer voorzichtig.

5. Stap

Doe het mengsel in een vriesbestendige container en vries minstens 4 uur in, of een nacht.

6. Stap

Laat het ijs wat zachter worden voordat je het serveert

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Ontbijt

193 recepten

Laat ontbijt

167 recepten

Middagmaal

831 recepten

Diner

765 recepten

Dessert

587 recepten

Gebak

202 recepten

Taarten

123 recepten

Vleesgerechten

404 recepten

Pasta

111 recepten