ADVERTENTIE

Bron :: FB: Prešporský fajnšmeker

Snelle puddingdessert

Recept voor een super snel dessert met pudding en aardbeien.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
8

Vaak

  • 250 g Glad meel Toegevoegd aan
  • 125 g Suiker Toegevoegd aan
  • 125 g Boter Toegevoegd aan
  • 1 stukjes ei Toegevoegd aan
  • 12 stukjes bakpoeder Toegevoegd aan

Pudding

  • 1 verpakking vanillepudding Toegevoegd aan
  • 500 ml melk Toegevoegd aan
  • 2 el suiker Toegevoegd aan

Aardbeien

  • 500 g Aardbeien Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

Verwarm de oven voor op 180° en bereid de bakvorm voor. Meng alle ingrediënten voor het deeg en kneed tot je een glad deeg hebt. Rol het deeg uit en doe het in de vorm.

2. Stap

Verwarm de melk, suiker en voeg de pudding toe op een gemiddelde temperatuur. Kook volgens de instructies op de verpakking tot het indikt. Giet de nog hete pudding op het deeg in de vorm.

3. Stap

We wassen de aardbeien, verwijder de stelen en snijd ze doormidden. We spreiden ze over de bovenkant van de puddinglaag.

4. Stap

Bak de taart in een voorverwarmde oven gedurende 20 minuten of tot het deeg goudbruin is. Laat de taart volledig afkoelen voordat je hem serveert.

ADVERTENTIE

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Snelle puddingdessert

Recept voor een super snel dessert met pudding en aardbeien.

60
Notulen
8
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Verwarm de oven voor op 180° en bereid de bakvorm voor. Meng alle ingrediënten voor het deeg en kneed tot je een glad deeg hebt. Rol het deeg uit en doe het in de vorm.

2. Stap

Verwarm de melk, suiker en voeg de pudding toe op een gemiddelde temperatuur. Kook volgens de instructies op de verpakking tot het indikt. Giet de nog hete pudding op het deeg in de vorm.

3. Stap

We wassen de aardbeien, verwijder de stelen en snijd ze doormidden. We spreiden ze over de bovenkant van de puddinglaag.

4. Stap

Bak de taart in een voorverwarmde oven gedurende 20 minuten of tot het deeg goudbruin is. Laat de taart volledig afkoelen voordat je hem serveert.

Ingrediënten
Vaak
250 g
Glad meel
125 g
Suiker
125 g
Boter
1 stukjes
ei
12 stukjes
bakpoeder
Pudding
1 verpakking
vanillepudding
500 ml
melk
2 el
suiker
Aardbeien
500 g
Aardbeien