ADVERTENTIE

Snelle glutenvrije aardbeientaart

Deze taart is een geweldige oplossing als je zin hebt in iets zoets en tegelijkertijd iets gezonds en glutenvrij wilt. De aardbeien geven het een frisheid en onweerstaanbare smaak.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
15

Mand

  • 200 g Glutenvrij meel Toegevoegd aan
  • 100 g boter Toegevoegd aan
  • 80 g suiker Toegevoegd aan
  • 1 stukjes ei Toegevoegd aan
  • 1 theelepel Bakpoeder Toegevoegd aan

Inhoud

  • 300 g Aardbeien Toegevoegd aan
  • 2 el suiker Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

In de kom mengen we alle droge ingrediënten voor het deeg. We voegen boter en eieren toe en verwerken tot een glad deeg.

2. Stap

We rollen vaak uit en plaatsen in een ingevette vorm. We verspreiden schoongemaakte en gesneden aardbeien over het deeg.

3. Stap

We bakken de taart in een voorverwarmde oven op 180 graden voor ongeveer 40 minuten.

4. Stap

Laat de afgewerkte taart afkoelen voordat we hem serveren.

ADVERTENTIE

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Snelle glutenvrije aardbeientaart

Deze taart is een geweldige oplossing als je zin hebt in iets zoets en tegelijkertijd iets gezonds en glutenvrij wilt. De aardbeien geven het een frisheid en onweerstaanbare smaak.

60
Notulen
15
Aantal porties
Procedure
1. Stap

In de kom mengen we alle droge ingrediënten voor het deeg. We voegen boter en eieren toe en verwerken tot een glad deeg.

2. Stap

We rollen vaak uit en plaatsen in een ingevette vorm. We verspreiden schoongemaakte en gesneden aardbeien over het deeg.

3. Stap

We bakken de taart in een voorverwarmde oven op 180 graden voor ongeveer 40 minuten.

4. Stap

Laat de afgewerkte taart afkoelen voordat we hem serveren.

Ingrediënten
Mand
200 g
Glutenvrij meel
100 g
boter
80 g
suiker
1 stukjes
ei
1 theelepel
Bakpoeder
Inhoud
300 g
Aardbeien
2 el
suiker