:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/Vb5l1EMXapvtDso9wXY9/a2012572e83d1c23453db9f1ceb8d2.jpeg)
Snelle glutenvrije aardbeientaart
Deze taart is een geweldige oplossing als je zin hebt in iets zoets en tegelijkertijd iets gezonds en glutenvrij wilt. De aardbeien geven het een frisheid en onweerstaanbare smaak.
Ingrediënten
Mand
- 200 g Glutenvrij meel
- 100 g boter
- 80 g suiker
- 1 stukjes ei
- 1 theelepel Bakpoeder
Inhoud
- 300 g Aardbeien
- 2 el suiker
Laatste folders
Procedure
In de kom mengen we alle droge ingrediënten voor het deeg. We voegen boter en eieren toe en verwerken tot een glad deeg.
We rollen vaak uit en plaatsen in een ingevette vorm. We verspreiden schoongemaakte en gesneden aardbeien over het deeg.
We bakken de taart in een voorverwarmde oven op 180 graden voor ongeveer 40 minuten.
Laat de afgewerkte taart afkoelen voordat we hem serveren.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Snelle glutenvrije aardbeientaart
Deze taart is een geweldige oplossing als je zin hebt in iets zoets en tegelijkertijd iets gezonds en glutenvrij wilt. De aardbeien geven het een frisheid en onweerstaanbare smaak.
In de kom mengen we alle droge ingrediënten voor het deeg. We voegen boter en eieren toe en verwerken tot een glad deeg.
We rollen vaak uit en plaatsen in een ingevette vorm. We verspreiden schoongemaakte en gesneden aardbeien over het deeg.
We bakken de taart in een voorverwarmde oven op 180 graden voor ongeveer 40 minuten.
Laat de afgewerkte taart afkoelen voordat we hem serveren.
Hoe heb je dit recept gemaakt?