ADVERTENTIE

Snelle glutenvrije aardbeientaart

Deze taart is een geweldige oplossing als je zin hebt in iets zoets en tegelijkertijd iets gezonds en glutenvrij wilt. De aardbeien geven het een frisheid en onweerstaanbare smaak.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
15

Mand

  • 200 g Glutenvrij meel Toegevoegd aan
  • 100 g boter Toegevoegd aan
  • 80 g suiker Toegevoegd aan
  • 1 stukjes ei Toegevoegd aan
  • 1 theelepel Bakpoeder Toegevoegd aan

Inhoud

  • 300 g Aardbeien Toegevoegd aan
  • 2 el suiker Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

In de kom mengen we alle droge ingrediënten voor het deeg. We voegen boter en eieren toe en verwerken tot een glad deeg.

2. Stap

We rollen vaak uit en plaatsen in een ingevette vorm. We verspreiden schoongemaakte en gesneden aardbeien over het deeg.

3. Stap

We bakken de taart in een voorverwarmde oven op 180 graden voor ongeveer 40 minuten.

4. Stap

Laat de afgewerkte taart afkoelen voordat we hem serveren.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Ontbijt

193 recepten

Laat ontbijt

167 recepten

Middagmaal

831 recepten

Diner

765 recepten

Dessert

587 recepten

Gebak

202 recepten

Taarten

123 recepten

Vleesgerechten

404 recepten

Pasta

111 recepten