ADVERTENTIE
Snel mokkacake recept

Snel mokkacake recept

Een snelle cake die kan worden bereid zonder te wegen. Bereid een traditionele cake met niet helemaal traditionele smaken die geweldig samen gaan - amandelen, sinaasappel, wortel.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
8
  • 2 mokken Glutenvrij meel Toegevoegd aan
  • 1 Artikel Vlaszaad Toegevoegd aan
  • 12 mok suiker Toegevoegd aan
  • 12 pakjes bakpoeder Toegevoegd aan
  • 2 ei Toegevoegd aan
  • 2 wortelen Toegevoegd aan
  • 1 oranje Toegevoegd aan
  • 2 el amandelboter Toegevoegd aan
  • 1 Artikel Kaneel Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

20 min.
1. Stap

In een kom mengen we de droge ingrediënten (bloem, lijnzaad, bakpoeder, kaneel)

2. Stap

In de tweede kom doen we de eieren met suiker, die we 4 minuten kloppen met de mixer

3. Stap

Aan de opgeklopte eieren voegen we geraspte wortelen, sinaasappelsap en amandelboter toe

4. Stap

We mengen lichtjes en voegen droge ingrediënten toe aan de kom

ADVERTENTIE
5. Stap

Mengen en giet het op een bakplaat (een taartplaat, broodplaat.. de keuze is aan u)

6. Stap

Bak op een temperatuur van 180 °C 15 min - op een bakplaat, 25-30 min in een vorm voor brood

7. Stap

Laat het afkoelen en eet smakelijk!

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Peciem

Snel mokkacake recept

Een snelle cake die kan worden bereid zonder te wegen. Bereid een traditionele cake met niet helemaal traditionele smaken die geweldig samen gaan - amandelen, sinaasappel, wortel.

20
Notulen
8
Aantal porties
Procedure
1. Stap

In een kom mengen we de droge ingrediënten (bloem, lijnzaad, bakpoeder, kaneel)

2. Stap

In de tweede kom doen we de eieren met suiker, die we 4 minuten kloppen met de mixer

3. Stap

Aan de opgeklopte eieren voegen we geraspte wortelen, sinaasappelsap en amandelboter toe

4. Stap

We mengen lichtjes en voegen droge ingrediënten toe aan de kom

5. Stap

Mengen en giet het op een bakplaat (een taartplaat, broodplaat.. de keuze is aan u)

6. Stap

Bak op een temperatuur van 180 °C 15 min - op een bakplaat, 25-30 min in een vorm voor brood

7. Stap

Laat het afkoelen en eet smakelijk!

Ingrediënten
2 mokken
Glutenvrij meel
1 Artikel
Vlaszaad
12 mok
suiker
12 pakjes
bakpoeder
2
ei
2
wortelen
1
oranje
2 el
amandelboter
1 Artikel
Kaneel