ADVERTENTIE

Bron :: FB: Zákusky - koláčiky a dobré jedlo.

Sappige notensnitten

Deze sappige notengebakjes zijn perfect voor een bijeenkomst met vrienden.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
8

Gereedschap

  • 300 g Glad meel Toegevoegd aan
  • 150 g Boter Toegevoegd aan
  • 100 g Poedersuiker Toegevoegd aan
  • 1 stukjes Eidooier Toegevoegd aan
  • citroenschil Toegevoegd aan

Notenlaag:

  • 150 g Poedersuiker Toegevoegd aan
  • 4 stukjes Eidooier Toegevoegd aan
  • 150 g gemalen noten Toegevoegd aan
  • 5 stukjes Eiwit Toegevoegd aan

Overig

  • jam Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

We bereiden het deeg voor door de genoemde ingrediënten te mengen en leggen het op een ingevette en met bloem bestrooide bakplaat.

2. Stap

We smeren vaak jam.

3. Stap

In de vulling mengen we suiker met dooiers, voegen we noten toe, sneeuw geslagen met eiwitten.

4. Stap

We verspreiden de vulling op het deeg en bakken de taart 40 minuten op 160 °C.

ADVERTENTIE

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Sappige notensnitten

Deze sappige notengebakjes zijn perfect voor een bijeenkomst met vrienden.

60
Notulen
8
Aantal porties
Procedure
1. Stap

We bereiden het deeg voor door de genoemde ingrediënten te mengen en leggen het op een ingevette en met bloem bestrooide bakplaat.

2. Stap

We smeren vaak jam.

3. Stap

In de vulling mengen we suiker met dooiers, voegen we noten toe, sneeuw geslagen met eiwitten.

4. Stap

We verspreiden de vulling op het deeg en bakken de taart 40 minuten op 160 °C.

Ingrediënten
Gereedschap
300 g
Glad meel
150 g
Boter
100 g
Poedersuiker
1 stukjes
Eidooier
citroenschil
Notenlaag:
150 g
Poedersuiker
4 stukjes
Eidooier
150 g
gemalen noten
5 stukjes
Eiwit
Overig
jam