:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/r4okj496Ws6UenD4LXh3/7291ddd4d3d0c06730a86059039ae0.jpeg)
Bron :: FB: Zákusky - koláčiky a dobré jedlo.
Sappige notensnitten
Deze sappige notengebakjes zijn perfect voor een bijeenkomst met vrienden.
Ingrediënten
Gereedschap
- 300 g Glad meel
- 150 g Boter
- 100 g Poedersuiker
- 1 stukjes Eidooier
- citroenschil
Notenlaag:
- 150 g Poedersuiker
- 4 stukjes Eidooier
- 150 g gemalen noten
- 5 stukjes Eiwit
Overig
- jam
Laatste folders
Procedure
We bereiden het deeg voor door de genoemde ingrediënten te mengen en leggen het op een ingevette en met bloem bestrooide bakplaat.
We smeren vaak jam.
In de vulling mengen we suiker met dooiers, voegen we noten toe, sneeuw geslagen met eiwitten.
We verspreiden de vulling op het deeg en bakken de taart 40 minuten op 160 °C.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Sappige notensnitten
Deze sappige notengebakjes zijn perfect voor een bijeenkomst met vrienden.
We bereiden het deeg voor door de genoemde ingrediënten te mengen en leggen het op een ingevette en met bloem bestrooide bakplaat.
We smeren vaak jam.
In de vulling mengen we suiker met dooiers, voegen we noten toe, sneeuw geslagen met eiwitten.
We verspreiden de vulling op het deeg en bakken de taart 40 minuten op 160 °C.
Hoe heb je dit recept gemaakt?