ADVERTENTIE

Bron :: foxysgraphic from Canva

Salade van Geroosterde Rode Biet

Dit is een smaakvolle en gezonde salade die perfect is voor lichte lunch of diner. Het is vol vitaminen en mineralen, dankzij de rode biet, spinazie en zaden. Geitenkaas voegt een romige smaak toe die deze salade perfect aanvult.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4

Salade

  • 4 stukjes biet Toegevoegd aan
  • 200 g babyspinazie Toegevoegd aan
  • 150 g geitenkaas Toegevoegd aan
  • 50 g Mengsel van zaden Toegevoegd aan

Jurk

  • 2 Lepels olijfolie Toegevoegd aan
  • 1 Lepels Witte wijnazijn Toegevoegd aan
  • 1 stukjes knoflook Toegevoegd aan
  • 1 Zout en peper naar smaak Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

45 min.
1. Stap

Bak de rode biet in een voorverwarmde oven op 200°C gedurende ongeveer 30 minuten, of totdat deze zacht is. Laat het daarna afkoelen en snijd het in stukjes.

2. Stap

Bereid de dressing door olijfolie, witte wijnazijn, geperste knoflook, zout en peper te mengen.

3. Stap

Meng spinazie, rode biet, geitenkaas en zaden in een kom. Voeg de dressing toe en meng goed.

4. Stap

Serveer de salade direct of laat het in de koelkast staan zodat de smaken zich kunnen vermengen.

ADVERTENTIE

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Salade van Geroosterde Rode Biet

Dit is een smaakvolle en gezonde salade die perfect is voor lichte lunch of diner. Het is vol vitaminen en mineralen, dankzij de rode biet, spinazie en zaden. Geitenkaas voegt een romige smaak toe die deze salade perfect aanvult.

45
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Bak de rode biet in een voorverwarmde oven op 200°C gedurende ongeveer 30 minuten, of totdat deze zacht is. Laat het daarna afkoelen en snijd het in stukjes.

2. Stap

Bereid de dressing door olijfolie, witte wijnazijn, geperste knoflook, zout en peper te mengen.

3. Stap

Meng spinazie, rode biet, geitenkaas en zaden in een kom. Voeg de dressing toe en meng goed.

4. Stap

Serveer de salade direct of laat het in de koelkast staan zodat de smaken zich kunnen vermengen.

Ingrediënten
Salade
4 stukjes
biet
200 g
babyspinazie
150 g
geitenkaas
50 g
Mengsel van zaden
Jurk
2 Lepels
olijfolie
1 Lepels
Witte wijnazijn
1 stukjes
knoflook
1
Zout en peper naar smaak