ADVERTENTIE
Bron :: foxysgraphic from Canva
Salade van Geroosterde Rode Biet
Dit is een smaakvolle en gezonde salade die perfect is voor lichte lunch of diner. Het is vol vitaminen en mineralen, dankzij de rode biet, spinazie en zaden. Geitenkaas voegt een romige smaak toe die deze salade perfect aanvult.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
Salade
- 4 stukjes biet
- 200 g babyspinazie
- 150 g geitenkaas
- 50 g Mengsel van zaden
Jurk
- 2 Lepels olijfolie
- 1 Lepels Witte wijnazijn
- 1 stukjes knoflook
- 1 Zout en peper naar smaak
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
45 min.
1. Stap
Bak de rode biet in een voorverwarmde oven op 200°C gedurende ongeveer 30 minuten, of totdat deze zacht is. Laat het daarna afkoelen en snijd het in stukjes.
2. Stap
Bereid de dressing door olijfolie, witte wijnazijn, geperste knoflook, zout en peper te mengen.
3. Stap
Meng spinazie, rode biet, geitenkaas en zaden in een kom. Voeg de dressing toe en meng goed.
4. Stap
Serveer de salade direct of laat het in de koelkast staan zodat de smaken zich kunnen vermengen.