:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/UtDcR_OrfBc9b0KvXoN4/a1663f98bfef155410fbd06c8cc13b.jpeg)
Bron :: foxysgraphic from Canva
Salade van Geroosterde Rode Biet
Dit is een smaakvolle en gezonde salade die perfect is voor lichte lunch of diner. Het is vol vitaminen en mineralen, dankzij de rode biet, spinazie en zaden. Geitenkaas voegt een romige smaak toe die deze salade perfect aanvult.
Ingrediënten
Salade
- 4 stukjes biet
- 200 g babyspinazie
- 150 g geitenkaas
- 50 g Mengsel van zaden
Jurk
- 2 Lepels olijfolie
- 1 Lepels Witte wijnazijn
- 1 stukjes knoflook
- 1 Zout en peper naar smaak
Laatste folders
Procedure
Bak de rode biet in een voorverwarmde oven op 200°C gedurende ongeveer 30 minuten, of totdat deze zacht is. Laat het daarna afkoelen en snijd het in stukjes.
Bereid de dressing door olijfolie, witte wijnazijn, geperste knoflook, zout en peper te mengen.
Meng spinazie, rode biet, geitenkaas en zaden in een kom. Voeg de dressing toe en meng goed.
Serveer de salade direct of laat het in de koelkast staan zodat de smaken zich kunnen vermengen.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Salade van Geroosterde Rode Biet
Dit is een smaakvolle en gezonde salade die perfect is voor lichte lunch of diner. Het is vol vitaminen en mineralen, dankzij de rode biet, spinazie en zaden. Geitenkaas voegt een romige smaak toe die deze salade perfect aanvult.
Bak de rode biet in een voorverwarmde oven op 200°C gedurende ongeveer 30 minuten, of totdat deze zacht is. Laat het daarna afkoelen en snijd het in stukjes.
Bereid de dressing door olijfolie, witte wijnazijn, geperste knoflook, zout en peper te mengen.
Meng spinazie, rode biet, geitenkaas en zaden in een kom. Voeg de dressing toe en meng goed.
Serveer de salade direct of laat het in de koelkast staan zodat de smaken zich kunnen vermengen.
Hoe heb je dit recept gemaakt?