ADVERTENTIE
Rundvlees met paddestoelen

Rundvlees met paddestoelen

Eenvoudig recept, makkelijke bereiding en heerlijke smaak.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
6
  • 650 g rundvlees Toegevoegd aan
  • 5 ml plantaardige olie Toegevoegd aan
  • 1 Grote ui Toegevoegd aan
  • 1000 ml water Toegevoegd aan
  • 250 g hliva Toegevoegd aan
  • 200 g Slagroom Toegevoegd aan
  • 15 g aardappelzetmeel Toegevoegd aan
  • zout Toegevoegd aan
  • gemalen komijn Toegevoegd aan
  • Versgemalen vierkleurige peper Toegevoegd aan
  • knoflookpoeder Toegevoegd aan
  • Gemalen zoete paprika Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

150 min.
1. Stap

Bak de fijngehakte ui in een druppel olie. Voeg het in reepjes gesneden vlees toe en bak het tot het gaar is, kruid met zout, voeg komijn, rode peper, kruiden toe en laat het afgedekt sudderen, af en toe bedruipen.

2. Stap

Als het vlees zacht wordt, voegen we fijngehakte champignons toe en stoven we het tot het zacht is.

3. Stap

In water mengen we de lekkere room en zetmeel, voegen we toe aan het vlees met champignons en laten het koken,, het wordt dikker, we kruiden het met knoflook en indien nodig andere kruiden, zout indien nodig en zetten het uit.

4. Stap

We serveren met rijst en groenten. eet smakelijk

ADVERTENTIE

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Stanula

Rundvlees met paddestoelen

Eenvoudig recept, makkelijke bereiding en heerlijke smaak.

150
Notulen
6
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Bak de fijngehakte ui in een druppel olie. Voeg het in reepjes gesneden vlees toe en bak het tot het gaar is, kruid met zout, voeg komijn, rode peper, kruiden toe en laat het afgedekt sudderen, af en toe bedruipen.

2. Stap

Als het vlees zacht wordt, voegen we fijngehakte champignons toe en stoven we het tot het zacht is.

3. Stap

In water mengen we de lekkere room en zetmeel, voegen we toe aan het vlees met champignons en laten het koken,, het wordt dikker, we kruiden het met knoflook en indien nodig andere kruiden, zout indien nodig en zetten het uit.

4. Stap

We serveren met rijst en groenten. eet smakelijk

Ingrediënten
650 g
rundvlees
5 ml
plantaardige olie
1
Grote ui
1000 ml
water
250 g
hliva
200 g
Slagroom
15 g
aardappelzetmeel
zout
gemalen komijn
Versgemalen vierkleurige peper
knoflookpoeder
Gemalen zoete paprika