ADVERTENTIE
Rundvlees met paddestoelen
Eenvoudig recept, makkelijke bereiding en heerlijke smaak.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
6
- 650 g rundvlees
- 5 ml plantaardige olie
- 1 Grote ui
- 1000 ml water
- 250 g hliva
- 200 g Slagroom
- 15 g aardappelzetmeel
- zout
- gemalen komijn
- Versgemalen vierkleurige peper
- knoflookpoeder
- Gemalen zoete paprika
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
150 min.
1. Stap
Bak de fijngehakte ui in een druppel olie. Voeg het in reepjes gesneden vlees toe en bak het tot het gaar is, kruid met zout, voeg komijn, rode peper, kruiden toe en laat het afgedekt sudderen, af en toe bedruipen.
2. Stap
Als het vlees zacht wordt, voegen we fijngehakte champignons toe en stoven we het tot het zacht is.
3. Stap
In water mengen we de lekkere room en zetmeel, voegen we toe aan het vlees met champignons en laten het koken,, het wordt dikker, we kruiden het met knoflook en indien nodig andere kruiden, zout indien nodig en zetten het uit.
4. Stap
We serveren met rijst en groenten. eet smakelijk