ADVERTENTIE
Bron :: FB: Čo uvaríme o to sa podelime
Rundvlees met knoedels
Rundvlees met knoedels is een gerecht dat ik thuis vaak maak, niet alleen vanwege het gemak van de bereiding, maar ook vanwege de onmiskenbare smaak.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
- 500 g Rundvlees
- 2 stuk De Ui
- 400 g Tomaten
- 2 el olie
- 2 Artikel Zouten
- 1 Artikel Gemalen zwarte peper
- 1 Artikel Majorana
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
90 min.
1. Stap
Was, droog en snijd het rundvlees in kleinere stukken. Pel de ui en snipper hem fijn.
2. Stap
Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui goudbruin. Voordat je het vlees toevoegt, kun je nog wat zout toevoegen om het beter te laten bakken.
3. Stap
Voeg het gehakt toe en schroei het aan alle kanten bruin.
4. Stap
Als het vlees bruin is, voeg je de tomaten, zwarte peper, marjolein en zout toe. Mix de tomaten in een blender en voeg toe aan het vlees.
5. Stap
Laat het vlees onder een deksel op middelhoog vuur ongeveer een uur sudderen tot het gaar is.