ADVERTENTIE
Bron :: Mykola Lunov from Canva
Rundvlees met groenten
Runderstoofpot met groenten, geschikt voor lunch of diner.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
- 800 g Rundvlees
- 1 stuk Grote wortel
- 2 Stengels Selderij
- 1 stuk grote ui
- 3 kruidnagel Knoflook
- 2 stuk Paprika
- 200 g Champignon
- 500 ml bouillon
- 3 el Oliën
- Zout en peper naar smaak
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
80 min.
1. Stap
Snijd het vlees in stukken en zout. Verhit de olie in een koekenpan en bak het vlees goudbruin.
2. Stap
Snijd de wortelen, selderij en ui fijn. Pers de knoflook door een pers.
3. Stap
Doe het geroosterde vlees over in een pan en bak de fijngesneden groenten met knoflook in een pan. Ik heb de groenten op middelhoog vuur laten braden om wat kleur en smaak te krijgen.
4. Stap
Voeg de geroosterde groenten toe aan het vlees in de pan, roer en voeg de bouillon toe. Voeg dan de gehakte paprika's en champignons toe en laat alles ongeveer 1 uur sudderen.
5. Stap
Het vlees moet mooi mals zijn en de saus dik. Als de saus te dun is, kun je hem verdikken met gewone bloem.