ADVERTENTIE

Bron :: Jakub Kapusnak from Foodiesfeed

Rundvlees in tomatensaus

Traditioneel rundvlees bereid in een smakelijke en zijdezachte tomatensaus.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 800 g rundvlees Toegevoegd aan
  • 1 stukjes De Ui Toegevoegd aan
  • 2 kruidnagel knoflook Toegevoegd aan
  • 800 g Blik tomaten Toegevoegd aan
  • 1 stukjes bouillon Toegevoegd aan
  • 1 theelepel Gemalen paprika Toegevoegd aan
  • 1 stukjes laurierblad Toegevoegd aan
  • 1 theelepel Zwarte gemalen peper Toegevoegd aan
  • 1 theelepel zout Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

Verhit de olie in een koekenpan en voeg het rundvlees toe. Bak het aan elke kant bruin. Haal het vlees eruit en leg het opzij.

2. Stap

Bak de fijngehakte ui en knoflook in dezelfde pan tot ze van kleur veranderen in goud.

3. Stap

Voeg de tomaten uit blik toe aan de pan, inclusief het sap. Voeg bouillon, gemalen paprika, laurierblad, zout en peper toe. Roer en laat het even sudderen.

4. Stap

Doe het vlees terug in de pan en meng het met de saus. Dek af en laat het ongeveer een uur sudderen op middelhoog vuur, tot het vlees helemaal zacht is.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten

Vleesgerechten

438 recepten

Pasta

117 recepten