ADVERTENTIE

Bron :: Jakub Kapusnak from Foodiesfeed

Rundvlees in tomatensaus

Traditioneel rundvlees bereid in een smakelijke en zijdezachte tomatensaus.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 800 g rundvlees Toegevoegd aan
  • 1 stukjes De Ui Toegevoegd aan
  • 2 kruidnagel knoflook Toegevoegd aan
  • 800 g Blik tomaten Toegevoegd aan
  • 1 stukjes bouillon Toegevoegd aan
  • 1 theelepel Gemalen paprika Toegevoegd aan
  • 1 stukjes laurierblad Toegevoegd aan
  • 1 theelepel Zwarte gemalen peper Toegevoegd aan
  • 1 theelepel zout Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

Verhit de olie in een koekenpan en voeg het rundvlees toe. Bak het aan elke kant bruin. Haal het vlees eruit en leg het opzij.

2. Stap

Bak de fijngehakte ui en knoflook in dezelfde pan tot ze van kleur veranderen in goud.

3. Stap

Voeg de tomaten uit blik toe aan de pan, inclusief het sap. Voeg bouillon, gemalen paprika, laurierblad, zout en peper toe. Roer en laat het even sudderen.

4. Stap

Doe het vlees terug in de pan en meng het met de saus. Dek af en laat het ongeveer een uur sudderen op middelhoog vuur, tot het vlees helemaal zacht is.

ADVERTENTIE

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Rundvlees in tomatensaus

Traditioneel rundvlees bereid in een smakelijke en zijdezachte tomatensaus.

60
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Verhit de olie in een koekenpan en voeg het rundvlees toe. Bak het aan elke kant bruin. Haal het vlees eruit en leg het opzij.

2. Stap

Bak de fijngehakte ui en knoflook in dezelfde pan tot ze van kleur veranderen in goud.

3. Stap

Voeg de tomaten uit blik toe aan de pan, inclusief het sap. Voeg bouillon, gemalen paprika, laurierblad, zout en peper toe. Roer en laat het even sudderen.

4. Stap

Doe het vlees terug in de pan en meng het met de saus. Dek af en laat het ongeveer een uur sudderen op middelhoog vuur, tot het vlees helemaal zacht is.

Ingrediënten
800 g
rundvlees
1 stukjes
De Ui
2 kruidnagel
knoflook
800 g
Blik tomaten
1 stukjes
bouillon
1 theelepel
Gemalen paprika
1 stukjes
laurierblad
1 theelepel
Zwarte gemalen peper
1 theelepel
zout