:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/0U_TVWqJ6x5xNFZb-SB9/1a4b224b48352b9419167b5b281f6d.jpeg)
Bron :: stockfotocz from Getty Images
Rundsvleesstoverij in room
Rundsvleesstoverij in room is een uitstekend hoofdgerecht dat niet mag ontbreken in elke goede keuken.
Ingrediënten
- 800 g runderhaas
- 2 stukjes De Ui
- 2 stukjes wortelen
- 150 ml kookroom
- 1 stukjes laurierblad
- 10 g Zout
- 5 g gemalen zwarte peper
Laatste folders
Procedure
We snijden het vlees in plakjes, zouten het en kruiden het.
In de pan bakken we gesneden ui, voegen gesneden wortel toe en bakken het.
We voegen vlees toe aan de pan en braden het aan alle kanten, we voegen een laurierblad toe.
We voegen water toe, bedekken en koken voor 1-1,5 uur.
Als het vlees mals is, mixen we de saus, voegen room toe en koken nog 15 minuten.
We serveren het met zelfgemaakte knoedel.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Rundsvleesstoverij in room
Rundsvleesstoverij in room is een uitstekend hoofdgerecht dat niet mag ontbreken in elke goede keuken.
We snijden het vlees in plakjes, zouten het en kruiden het.
In de pan bakken we gesneden ui, voegen gesneden wortel toe en bakken het.
We voegen vlees toe aan de pan en braden het aan alle kanten, we voegen een laurierblad toe.
We voegen water toe, bedekken en koken voor 1-1,5 uur.
Als het vlees mals is, mixen we de saus, voegen room toe en koken nog 15 minuten.
We serveren het met zelfgemaakte knoedel.
Hoe heb je dit recept gemaakt?