ADVERTENTIE

Bron :: phbcz from Getty Images

Rundergoulash met pasta

Perfect recept voor runderstoofpot met pasta, die ik meestal klaarmaak voor speciale gelegenheden.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 500 g Rundvlees Toegevoegd aan
  • 2 kruidnagel Knoflook Toegevoegd aan
  • 2 stuk De Ui Toegevoegd aan
  • 1 stuk Rode pepers Toegevoegd aan
  • 1 stuk groene peper Toegevoegd aan
  • 3 stuk Wortelen Toegevoegd aan
  • 2 lepels Paprikapoeder Toegevoegd aan
  • 750 ml Runderbouillon Toegevoegd aan
  • 250 g pasta Toegevoegd aan
  • zout en peper Toegevoegd aan
  • olie Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

90 min.
1. Stap

Snijd het vlees in stukken van ongeveer 3x3 cm.

2. Stap

Snijd de ui, knoflook en paprika fijn. Wortelen in rondjes. Vergeet niet dat de groenten in de stoofpot aanzienlijk bijdragen aan de smaak en de consistentie van de saus.

3. Stap

Verhit de olie in een steelpan, voeg de ui en knoflook toe en bak tot de ui lichtbruin is. Het is heel belangrijk om in dit stadium regelmatig te roeren zodat de ui en knoflook niet verbranden.

4. Stap

Voeg het vlees, de paprika en de wortels toe. Rooster ongeveer 10 minuten en voeg dan paprikapoeder, zout en peper naar smaak toe.

ADVERTENTIE
5. Stap

Giet de bouillon erbij, voeg de groenten toe en laat ongeveer 1 uur zachtjes sudderen.

6. Stap

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Rundergoulash met pasta

Perfect recept voor runderstoofpot met pasta, die ik meestal klaarmaak voor speciale gelegenheden.

90
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Snijd het vlees in stukken van ongeveer 3x3 cm.

2. Stap

Snijd de ui, knoflook en paprika fijn. Wortelen in rondjes. Vergeet niet dat de groenten in de stoofpot aanzienlijk bijdragen aan de smaak en de consistentie van de saus.

3. Stap

Verhit de olie in een steelpan, voeg de ui en knoflook toe en bak tot de ui lichtbruin is. Het is heel belangrijk om in dit stadium regelmatig te roeren zodat de ui en knoflook niet verbranden.

4. Stap

Voeg het vlees, de paprika en de wortels toe. Rooster ongeveer 10 minuten en voeg dan paprikapoeder, zout en peper naar smaak toe.

5. Stap

Giet de bouillon erbij, voeg de groenten toe en laat ongeveer 1 uur zachtjes sudderen.

6. Stap

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af.

Ingrediënten
500 g
Rundvlees
2 kruidnagel
Knoflook
2 stuk
De Ui
1 stuk
Rode pepers
1 stuk
groene peper
3 stuk
Wortelen
2 lepels
Paprikapoeder
750 ml
Runderbouillon
250 g
pasta
zout en peper
olie