ADVERTENTIE
Roomtaart met aardbeien
Een heerlijk dessert met een krokante bodem, romige vulling en verse aardbeien.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
5
Ingrediënten
- 1 verpakking bladerdeeg
- 1 ei
- Aardbei
- Poedersuiker voor garnering
Vanillecrème
- 250 ml melk
- 20 g Originele vanille roompudding
- 1 eetlepel bruine suiker
Zure room
- 200 ml Slagroom
- 1 Pakket Vanillesuiker met een vanillestokje
- 1 eetlepel bloemsuiker
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
60 min.
1. Stap
We snijden het bladerdeeg in 10 delen
2. Stap
We zetten het op de bakplaat, bestrijken het met ei en bakken het in een voorverwarmde oven op 180' ongeveer 12min
3. Stap
We maken pudding en laten het afkoelen
4. Stap
We slaan de zure room op met vanillesuiker en poedersuiker
5. Stap
We snijden de aardbeien
6. Stap
Het afgekoelde deeg vullen we met vanille crème, dan met room, voegen we aardbeien toe en bedekken het met het tweede deeg
7. Stap
Bestrooi met poedersuiker en laat afkoelen