ADVERTENTIE

Roomhoorn zoals in de patisserie van bladerdeeg

Snelle roomhoorn.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
12
  • 1 stuk bladerdeeg Toegevoegd aan
  • 250 ml melk Toegevoegd aan
  • 12 pakjes Gouden kolf (poeder) Toegevoegd aan
  • 1 Pakket vanillesuiker Toegevoegd aan
  • 200 ml Slagroom Toegevoegd aan
  • 50 g boter op kamertemperatuur Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

45 min.
1. Stap

Snijd het bladerdeeg in twee helften.

2. Stap

Laat de ene helft heel en snijd de andere helft in vierkantjes.

3. Stap

We plaatsen het in de voorverwarmde oven en bakken op 180/20 minuten. Haal uit de oven en laat afkoelen.

4. Stap

In de melk, waar we vanillesuiker toevoegen, koken we de pudding, die we laten afkoelen.

ADVERTENTIE
5. Stap

Voeg de boter toe en klop het op.

6. Stap

We verspreiden de vulling op het gebakken bladerdeeg.

7. Stap

We kloppen de zure room, als je het helemaal stijf wilt hebben, kun je een stabilisator toevoegen, ik gebruik het niet.

8. Stap

We leggen de slagroom op de pudding en daarop leggen we de gebakken vierkanten, zodat de crème brûlée na het stollen gemakkelijker te snijden is.

ADVERTENTIE
9. Stap

We plaatsen het in de koelkast om op te stijven.

10. Stap

Eet smakelijk!

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image minipapkaci

Roomhoorn zoals in de patisserie van bladerdeeg

Snelle roomhoorn.

45
Notulen
12
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Snijd het bladerdeeg in twee helften.

2. Stap

Laat de ene helft heel en snijd de andere helft in vierkantjes.

3. Stap

We plaatsen het in de voorverwarmde oven en bakken op 180/20 minuten. Haal uit de oven en laat afkoelen.

4. Stap

In de melk, waar we vanillesuiker toevoegen, koken we de pudding, die we laten afkoelen.

5. Stap

Voeg de boter toe en klop het op.

6. Stap

We verspreiden de vulling op het gebakken bladerdeeg.

7. Stap

We kloppen de zure room, als je het helemaal stijf wilt hebben, kun je een stabilisator toevoegen, ik gebruik het niet.

8. Stap

We leggen de slagroom op de pudding en daarop leggen we de gebakken vierkanten, zodat de crème brûlée na het stollen gemakkelijker te snijden is.

9. Stap

We plaatsen het in de koelkast om op te stijven.

10. Stap

Eet smakelijk!

Ingrediënten
1 stuk
bladerdeeg
250 ml
melk
12 pakjes
Gouden kolf (poeder)
1 Pakket
vanillesuiker
200 ml
Slagroom
50 g
boter op kamertemperatuur