:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/Tgn6eTkVA4zq7_zf6sw4/594714abfc5587c39bb744e20f18d0.jpeg)
Roomhoorn zoals in de patisserie van bladerdeeg
Snelle roomhoorn.
Ingrediënten
- 1 stuk bladerdeeg
- 250 ml melk
- 1⁄2 pakjes Gouden kolf (poeder)
- 1 Pakket vanillesuiker
- 200 ml Slagroom
- 50 g boter op kamertemperatuur
Laatste folders
Procedure
Snijd het bladerdeeg in twee helften.
Laat de ene helft heel en snijd de andere helft in vierkantjes.
We plaatsen het in de voorverwarmde oven en bakken op 180/20 minuten. Haal uit de oven en laat afkoelen.
In de melk, waar we vanillesuiker toevoegen, koken we de pudding, die we laten afkoelen.
Voeg de boter toe en klop het op.
We verspreiden de vulling op het gebakken bladerdeeg.
We kloppen de zure room, als je het helemaal stijf wilt hebben, kun je een stabilisator toevoegen, ik gebruik het niet.
We leggen de slagroom op de pudding en daarop leggen we de gebakken vierkanten, zodat de crème brûlée na het stollen gemakkelijker te snijden is.
We plaatsen het in de koelkast om op te stijven.
Eet smakelijk!
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Roomhoorn zoals in de patisserie van bladerdeeg
Snelle roomhoorn.
Snijd het bladerdeeg in twee helften.
Laat de ene helft heel en snijd de andere helft in vierkantjes.
We plaatsen het in de voorverwarmde oven en bakken op 180/20 minuten. Haal uit de oven en laat afkoelen.
In de melk, waar we vanillesuiker toevoegen, koken we de pudding, die we laten afkoelen.
Voeg de boter toe en klop het op.
We verspreiden de vulling op het gebakken bladerdeeg.
We kloppen de zure room, als je het helemaal stijf wilt hebben, kun je een stabilisator toevoegen, ik gebruik het niet.
We leggen de slagroom op de pudding en daarop leggen we de gebakken vierkanten, zodat de crème brûlée na het stollen gemakkelijker te snijden is.
We plaatsen het in de koelkast om op te stijven.
Eet smakelijk!
Hoe heb je dit recept gemaakt?