Bron :: nadianb from Canva
Romige Spinazie Kipfilet met Pasta
Dit recept tilt de traditionele, Italiaanse stijl romige kipfilet pasta naar een hoger niveau door spinazie toe te voegen. Dit gerecht kan snel en gemakkelijk worden bereid en biedt een smakelijke, voedzame uitkomst voor het hele gezin.
Ingrediënten
Kipfilet en spinazie
- 500 Gram kipfilet
- 300 Gram verse spinazie
Pasta en saus
- 400 Gram pasta
- 200 ml Zware room
- 2 gerezd knoflook
- 2 lepel olijfolie
Laatste folders
Procedure
Voorbereiding van de kipfilet: was de kipfilet en snij deze in stukken. Leg het opzij.
Spoel de spinazie af en zet hem opzij.
Maak de pasta klaar: Breng water aan de kook in een grote pan, voeg een snufje zout en olijfolie toe. Voeg de pasta toe en kook volgens de instructies op de verpakking.
Kook de kipfilet en de spinazie. Wanneer de olie heet is, voeg dan enkele stukken kipfilet toe. Kook op middelhoog vuur tot de kip goudbruin is. Voeg dan de verse spinazie toe en blijf koken tot de spinazie uit elkaar valt.
Bereiding en samenstelling van de saus. Meng het en breng op smaak met zout en peper naar smaak. Voeg de gekookte pasta toe aan de pan en meng goed zodat alle pastastukjes bedekt zijn met de saus.
Serveer het direct met een beetje geraspte kaas eroverheen. Eet smakelijk met dit smakelijke en voedzame gerecht!