:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/sjsXcnDnWfQZAuriKkZA/0be2396784e62cd8a7b4dae802b3ce.jpeg)
Bron :: FB: Mit főzzek ma, receptek és ötletek
Romige selderijsoep
Dit is een eenvoudig maar smaakvol en voedzaam recept voor selderijroomsoep, verrijkt met room. Perfect als voorgerecht of lichte avondmaaltijd.
Ingrediënten
- 2 Hoofd selderij
- 1 Hoofd rode ui
- 2 teentjes knoflook
- 1 theelepel gemalen witte peper
- 1 theelepel zout
- 1 l Groentesoepbouillon
- 200 ml Zware room
Laatste folders
Procedure
We maken de selder, de rode ui en de knoflook schoon en snijden ze in grotere blokjes.
In een grote pot vullen we de groenten met groentesoepbasis, brengen op smaak met zout en peper, dan koken we ongeveer 40 minuten tot de groenten zacht worden.
We mixen de soep tot een crème met een blender, voegen dan de room toe en koken het nog 5 minuten.
Breng op smaak met zout/peper naar smaak voordat je het serveert en serveer het heet.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Romige selderijsoep
Dit is een eenvoudig maar smaakvol en voedzaam recept voor selderijroomsoep, verrijkt met room. Perfect als voorgerecht of lichte avondmaaltijd.
We maken de selder, de rode ui en de knoflook schoon en snijden ze in grotere blokjes.
In een grote pot vullen we de groenten met groentesoepbasis, brengen op smaak met zout en peper, dan koken we ongeveer 40 minuten tot de groenten zacht worden.
We mixen de soep tot een crème met een blender, voegen dan de room toe en koken het nog 5 minuten.
Breng op smaak met zout/peper naar smaak voordat je het serveert en serveer het heet.
Hoe heb je dit recept gemaakt?