ADVERTENTIE

Bron :: FB: Mit főzzek ma, receptek és ötletek

Romige selderijsoep

Dit is een eenvoudig maar smaakvol en voedzaam recept voor selderijroomsoep, verrijkt met room. Perfect als voorgerecht of lichte avondmaaltijd.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 2 Hoofd selderij Toegevoegd aan
  • 1 Hoofd rode ui Toegevoegd aan
  • 2 teentjes knoflook Toegevoegd aan
  • 1 theelepel gemalen witte peper Toegevoegd aan
  • 1 theelepel zout Toegevoegd aan
  • 1 l Groentesoepbouillon Toegevoegd aan
  • 200 ml Zware room Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

50 min.
1. Stap

We maken de selder, de rode ui en de knoflook schoon en snijden ze in grotere blokjes.

2. Stap

In een grote pot vullen we de groenten met groentesoepbasis, brengen op smaak met zout en peper, dan koken we ongeveer 40 minuten tot de groenten zacht worden.

3. Stap

We mixen de soep tot een crème met een blender, voegen dan de room toe en koken het nog 5 minuten.

4. Stap

Breng op smaak met zout/peper naar smaak voordat je het serveert en serveer het heet.

ADVERTENTIE

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Romige selderijsoep

Dit is een eenvoudig maar smaakvol en voedzaam recept voor selderijroomsoep, verrijkt met room. Perfect als voorgerecht of lichte avondmaaltijd.

50
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

We maken de selder, de rode ui en de knoflook schoon en snijden ze in grotere blokjes.

2. Stap

In een grote pot vullen we de groenten met groentesoepbasis, brengen op smaak met zout en peper, dan koken we ongeveer 40 minuten tot de groenten zacht worden.

3. Stap

We mixen de soep tot een crème met een blender, voegen dan de room toe en koken het nog 5 minuten.

4. Stap

Breng op smaak met zout/peper naar smaak voordat je het serveert en serveer het heet.

Ingrediënten
2 Hoofd
selderij
1 Hoofd
rode ui
2 teentjes
knoflook
1 theelepel
gemalen witte peper
1 theelepel
zout
1 l
Groentesoepbouillon
200 ml
Zware room