:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/6w5FkKQX_qmG9D2bzj3Q/010684ba27002f13ad4d4328f756ba.jpeg)
Bron :: NoirChocolate from Getty Images
Romige koolrabisoep
Deze romige koolrabisoep is een uitstekende keuze voor een gezond dieet. Het zit boordevol vitaminen en mineralen, is gemakkelijk te bereiden en smaakt fantastisch.
Ingrediënten
- 2 stuk koolrabi
- 2 stuk wortelen
- 1 stuk De Ui
- 2 el boter
- 11⁄2 l bouillon
- 200 ml kookroom
- 1 stuk laurierblad
- 1 Artikel gemalen zwarte peper
- 1 Artikel zout
- Geroosterd brood
Laatste folders
Procedure
We snijden koolrabi, wortelen en uien in kleine blokjes.
Smelt de boter in een pan en bak de groenten erin tot ze zacht zijn.
We voegen kruiden en een laurierblad toe.
We gieten de bouillon erover en laten het ongeveer 20 minuten koken.
We mixen de soep tot een gladde massa en voegen kookroom toe. We laten het nog even sudderen.
We serveren het warm, bestrooid met kruiden naar smaak en met geroosterde stukjes brood.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Romige koolrabisoep
Deze romige koolrabisoep is een uitstekende keuze voor een gezond dieet. Het zit boordevol vitaminen en mineralen, is gemakkelijk te bereiden en smaakt fantastisch.
We snijden koolrabi, wortelen en uien in kleine blokjes.
Smelt de boter in een pan en bak de groenten erin tot ze zacht zijn.
We voegen kruiden en een laurierblad toe.
We gieten de bouillon erover en laten het ongeveer 20 minuten koken.
We mixen de soep tot een gladde massa en voegen kookroom toe. We laten het nog even sudderen.
We serveren het warm, bestrooid met kruiden naar smaak en met geroosterde stukjes brood.
Hoe heb je dit recept gemaakt?