ADVERTENTIE

Bron :: NoirChocolate from Getty Images

Romige koolrabisoep

Deze romige koolrabisoep is een uitstekende keuze voor een gezond dieet. Het zit boordevol vitaminen en mineralen, is gemakkelijk te bereiden en smaakt fantastisch.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 2 stuk koolrabi Toegevoegd aan
  • 2 stuk wortelen Toegevoegd aan
  • 1 stuk De Ui Toegevoegd aan
  • 2 el boter Toegevoegd aan
  • 112 l bouillon Toegevoegd aan
  • 200 ml kookroom Toegevoegd aan
  • 1 stuk laurierblad Toegevoegd aan
  • 1 Artikel gemalen zwarte peper Toegevoegd aan
  • 1 Artikel zout Toegevoegd aan
  • Geroosterd brood Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

35 min.
1. Stap

We snijden koolrabi, wortelen en uien in kleine blokjes.

2. Stap

Smelt de boter in een pan en bak de groenten erin tot ze zacht zijn.

3. Stap

We voegen kruiden en een laurierblad toe.

4. Stap

We gieten de bouillon erover en laten het ongeveer 20 minuten koken.

ADVERTENTIE
5. Stap

We mixen de soep tot een gladde massa en voegen kookroom toe. We laten het nog even sudderen.

6. Stap

We serveren het warm, bestrooid met kruiden naar smaak en met geroosterde stukjes brood.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Romige koolrabisoep

Deze romige koolrabisoep is een uitstekende keuze voor een gezond dieet. Het zit boordevol vitaminen en mineralen, is gemakkelijk te bereiden en smaakt fantastisch.

35
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

We snijden koolrabi, wortelen en uien in kleine blokjes.

2. Stap

Smelt de boter in een pan en bak de groenten erin tot ze zacht zijn.

3. Stap

We voegen kruiden en een laurierblad toe.

4. Stap

We gieten de bouillon erover en laten het ongeveer 20 minuten koken.

5. Stap

We mixen de soep tot een gladde massa en voegen kookroom toe. We laten het nog even sudderen.

6. Stap

We serveren het warm, bestrooid met kruiden naar smaak en met geroosterde stukjes brood.

Ingrediënten
2 stuk
koolrabi
2 stuk
wortelen
1 stuk
De Ui
2 el
boter
112 l
bouillon
200 ml
kookroom
1 stuk
laurierblad
1 Artikel
gemalen zwarte peper
1 Artikel
zout
Geroosterd brood