:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/V8nkoYnWvLjaSdgtssEt/7fcceee467cd3e3483dc1eddba02e5.jpeg)
Bron :: rixie from Canva
Romige aardappel-preisoep
Romige aardappel-preisoep is de ideale keuze voor koude dagen. Het is voedzaam, snel en makkelijk te bereiden. Het zit vol met gezonde plantaardige voedingsstoffen.
Ingrediënten
Hoofdingrediënten
- 500 g Aardappelen
- 1 stukjes prei
- 2 stukjes knoflook
- 1⁄2 l Groentesoep
Kruiden en bijgerechten
- 1 theelepel Zout
- 1⁄2 theelepel Zwarte peper
- 100 ml kookroom
Laatste folders
Procedure
Schil de aardappelen en prei en snijd ze in gelijke stukken. Druk de knoflook door de pers.
Bak de prei in de pan met olie tot het zacht is, maar niet bruin. Voeg de aardappelen, kruiden en knoflook toe. Wacht tot de aardappelen een beetje zachter zijn.
Voeg de bouillon toe en laat het zacht koken.
Haal de soep van het vuur en laat deze afkoelen. Mix vervolgens tot het glad is met behulp van een blender.
Voeg de room toe voor het serveren en roer. Serveer de soep warm.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Romige aardappel-preisoep
Romige aardappel-preisoep is de ideale keuze voor koude dagen. Het is voedzaam, snel en makkelijk te bereiden. Het zit vol met gezonde plantaardige voedingsstoffen.
Schil de aardappelen en prei en snijd ze in gelijke stukken. Druk de knoflook door de pers.
Bak de prei in de pan met olie tot het zacht is, maar niet bruin. Voeg de aardappelen, kruiden en knoflook toe. Wacht tot de aardappelen een beetje zachter zijn.
Voeg de bouillon toe en laat het zacht koken.
Haal de soep van het vuur en laat deze afkoelen. Mix vervolgens tot het glad is met behulp van een blender.
Voeg de room toe voor het serveren en roer. Serveer de soep warm.
Hoe heb je dit recept gemaakt?