ADVERTENTIE

Bron :: Ragabz from Pixaby

Roggemeel pizza met salami, kaas en paprika

Dit recept introduceert een gezonde en smakelijke roggemeel pizza met salami, kaas en paprika. Het is een uitstekende keuze voor een lichte avondmaaltijd of ongedwongen weekend. Het is gemaakt van roggemeel, wat een gezonder alternatief biedt voor traditionele pizzabakken.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4

Deeg

  • 500 g Roggemeel Toegevoegd aan
  • 1 Pakket Droge gist Toegevoegd aan
  • 2 tk zout Toegevoegd aan
  • 300 ml Warm water Toegevoegd aan

Topping

  • 200 g Salami pizza Toegevoegd aan
  • 200 g Trappistenkaas Toegevoegd aan
  • 2 db Grote paprika Toegevoegd aan
  • 200 ml Gezeefde tomaten Toegevoegd aan
  • 2 gerezd knoflook Toegevoegd aan
  • 1 tk Italiaanse kruidenmix Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

90 min.
1. Stap

Laten we deeg maken van roggemeel, gist, zout en warm water. Laat het 1 uur rijzen.

2. Stap

Bereid de pizza topping voor. Snijd de paprika, rasp de kaas en snijd de salami in plakjes.

3. Stap

Meng de pasta met de gepureerde tomaten en besprenkel het dan met de Italiaanse kruidenmix.

4. Stap

Leggen we de salami, dan de kaas en ten slotte de paprika.

ADVERTENTIE
5. Stap

Bak op 200 graden voor 25-30 minuten, of totdat de randen van de pizza goudbruin zijn.

6. Stap

Laat het een beetje afkoelen, snijd het dan in plakjes en serveer het heet.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Roggemeel pizza met salami, kaas en paprika

Dit recept introduceert een gezonde en smakelijke roggemeel pizza met salami, kaas en paprika. Het is een uitstekende keuze voor een lichte avondmaaltijd of ongedwongen weekend. Het is gemaakt van roggemeel, wat een gezonder alternatief biedt voor traditionele pizzabakken.

90
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Laten we deeg maken van roggemeel, gist, zout en warm water. Laat het 1 uur rijzen.

2. Stap

Bereid de pizza topping voor. Snijd de paprika, rasp de kaas en snijd de salami in plakjes.

3. Stap

Meng de pasta met de gepureerde tomaten en besprenkel het dan met de Italiaanse kruidenmix.

4. Stap

Leggen we de salami, dan de kaas en ten slotte de paprika.

5. Stap

Bak op 200 graden voor 25-30 minuten, of totdat de randen van de pizza goudbruin zijn.

6. Stap

Laat het een beetje afkoelen, snijd het dan in plakjes en serveer het heet.

Ingrediënten
Deeg
500 g
Roggemeel
1 Pakket
Droge gist
2 tk
zout
300 ml
Warm water
Topping
200 g
Salami pizza
200 g
Trappistenkaas
2 db
Grote paprika
200 ml
Gezeefde tomaten
2 gerezd
knoflook
1 tk
Italiaanse kruidenmix