:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/VBmeAJG-EMiwSm2WBeit/ab76d51a7e4e65c4ce0d861a7b378d.jpeg)
Bron :: freeskyline from Getty Images
Rode linzen salade
Deze salade is ideaal voor zomerse lunches of diners. De mozzarella kan worden vervangen door feta voor een andere smaakvariant.
Ingrediënten
Rode linzen
- 150 g rode linzen
Sla
- 100 g rucola
- mozzarella
- 1 stukjes wortelen
- 1 stukjes rode ui
- 1 stukjes Paprika
Aankleden
- 3 el olijfolie
- 1 Artikel Dijon mosterd
- 1 stukjes citroen
- zout en peper
Laatste folders
Procedure
We koken de rode linzen volgens de instructies op de verpakking en laten ze afkoelen.
We snijden ui, mozzarella, wortel en paprika.
Verhit olijfolie in een pan, voeg Dijon-mosterd en geperst citroensap toe. Breng op smaak met zout en peper. Kook 2 minuten en zet dan uit.
In een kom mengen we alle ingrediënten en giet de dressing erover. Laat het 5 minuten staan en serveer dan.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Rode linzen salade
Deze salade is ideaal voor zomerse lunches of diners. De mozzarella kan worden vervangen door feta voor een andere smaakvariant.
We koken de rode linzen volgens de instructies op de verpakking en laten ze afkoelen.
We snijden ui, mozzarella, wortel en paprika.
Verhit olijfolie in een pan, voeg Dijon-mosterd en geperst citroensap toe. Breng op smaak met zout en peper. Kook 2 minuten en zet dan uit.
In een kom mengen we alle ingrediënten en giet de dressing erover. Laat het 5 minuten staan en serveer dan.
Hoe heb je dit recept gemaakt?