ADVERTENTIE

Bron :: freeskyline from Getty Images

Rode linzen salade

Deze salade is ideaal voor zomerse lunches of diners. De mozzarella kan worden vervangen door feta voor een andere smaakvariant.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4

Rode linzen

  • 150 g rode linzen Toegevoegd aan

Sla

  • 100 g rucola Toegevoegd aan
  • mozzarella Toegevoegd aan
  • 1 stukjes wortelen Toegevoegd aan
  • 1 stukjes rode ui Toegevoegd aan
  • 1 stukjes Paprika Toegevoegd aan

Aankleden

  • 3 el olijfolie Toegevoegd aan
  • 1 Artikel Dijon mosterd Toegevoegd aan
  • 1 stukjes citroen Toegevoegd aan
  • zout en peper Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

25 min.
1. Stap

We koken de rode linzen volgens de instructies op de verpakking en laten ze afkoelen.

2. Stap

We snijden ui, mozzarella, wortel en paprika.

3. Stap

Verhit olijfolie in een pan, voeg Dijon-mosterd en geperst citroensap toe. Breng op smaak met zout en peper. Kook 2 minuten en zet dan uit.

4. Stap

In een kom mengen we alle ingrediënten en giet de dressing erover. Laat het 5 minuten staan en serveer dan.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Ontbijt

193 recepten

Laat ontbijt

167 recepten

Middagmaal

831 recepten

Diner

765 recepten

Dessert

587 recepten

Gebak

202 recepten

Taarten

123 recepten

Vleesgerechten

404 recepten

Pasta

111 recepten