ADVERTENTIE
Bron :: freeskyline from Getty Images
Rode linzen salade
Deze salade is ideaal voor zomerse lunches of diners. De mozzarella kan worden vervangen door feta voor een andere smaakvariant.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
Rode linzen
- 150 g rode linzen
Sla
- 100 g rucola
- mozzarella
- 1 stukjes wortelen
- 1 stukjes rode ui
- 1 stukjes Paprika
Aankleden
- 3 el olijfolie
- 1 Artikel Dijon mosterd
- 1 stukjes citroen
- zout en peper
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
25 min.
1. Stap
We koken de rode linzen volgens de instructies op de verpakking en laten ze afkoelen.
2. Stap
We snijden ui, mozzarella, wortel en paprika.
3. Stap
Verhit olijfolie in een pan, voeg Dijon-mosterd en geperst citroensap toe. Breng op smaak met zout en peper. Kook 2 minuten en zet dan uit.
4. Stap
In een kom mengen we alle ingrediënten en giet de dressing erover. Laat het 5 minuten staan en serveer dan.