ADVERTENTIE

Bron :: Mykola Lunov from Canva

Rode koolsalade met wortel

Deze eenvoudige en smakelijke salade is ideaal als een simpele en gezonde bijgerecht. Met een hoge vitamine- en mineraalgehalte is het geschikt voor iedereen die probeert gezond en lekker te eten.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 150 g rodekool Toegevoegd aan
  • 2 stukjes wortelen Toegevoegd aan
  • 1 stukjes Witte ui Toegevoegd aan
  • 2 lepels suiker Toegevoegd aan
  • 12 lepels Zout Toegevoegd aan
  • 2 lepels appelciderazijn Toegevoegd aan
  • 2 lepels olijfolie Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

15 min.
1. Stap

Eerst bereiden we de groenten voor. We reinigen de kool en wortelen en snijden ze in dunne reepjes. We pellen de ui en snijden het in dunne plakjes.

2. Stap

Vervolgens mengen we suiker, zout, azijn en olijfolie in een kom. Aan dit mengsel voegen we gesneden groenten toe en mengen we grondig. Laat de salade minstens 5 minuten staan om de smaken te laten samenkomen.

3. Stap

Roer de salade nogmaals voor het serveren. Het kan worden geserveerd als bijgerecht bij vlees of vis, maar ook als een gezonde en snelle snack.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Rode koolsalade met wortel

Deze eenvoudige en smakelijke salade is ideaal als een simpele en gezonde bijgerecht. Met een hoge vitamine- en mineraalgehalte is het geschikt voor iedereen die probeert gezond en lekker te eten.

15
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Eerst bereiden we de groenten voor. We reinigen de kool en wortelen en snijden ze in dunne reepjes. We pellen de ui en snijden het in dunne plakjes.

2. Stap

Vervolgens mengen we suiker, zout, azijn en olijfolie in een kom. Aan dit mengsel voegen we gesneden groenten toe en mengen we grondig. Laat de salade minstens 5 minuten staan om de smaken te laten samenkomen.

3. Stap

Roer de salade nogmaals voor het serveren. Het kan worden geserveerd als bijgerecht bij vlees of vis, maar ook als een gezonde en snelle snack.

Ingrediënten
150 g
rodekool
2 stukjes
wortelen
1 stukjes
Witte ui
2 lepels
suiker
12 lepels
Zout
2 lepels
appelciderazijn
2 lepels
olijfolie