ADVERTENTIE

Bron :: Mykola Lunov from Canva

Rode koolsalade met wortel

Deze eenvoudige en smakelijke salade is ideaal als een simpele en gezonde bijgerecht. Met een hoge vitamine- en mineraalgehalte is het geschikt voor iedereen die probeert gezond en lekker te eten.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 150 g rodekool Toegevoegd aan
  • 2 stukjes wortelen Toegevoegd aan
  • 1 stukjes Witte ui Toegevoegd aan
  • 2 lepels suiker Toegevoegd aan
  • 12 lepels Zout Toegevoegd aan
  • 2 lepels appelciderazijn Toegevoegd aan
  • 2 lepels olijfolie Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

15 min.
1. Stap

Eerst bereiden we de groenten voor. We reinigen de kool en wortelen en snijden ze in dunne reepjes. We pellen de ui en snijden het in dunne plakjes.

2. Stap

Vervolgens mengen we suiker, zout, azijn en olijfolie in een kom. Aan dit mengsel voegen we gesneden groenten toe en mengen we grondig. Laat de salade minstens 5 minuten staan om de smaken te laten samenkomen.

3. Stap

Roer de salade nogmaals voor het serveren. Het kan worden geserveerd als bijgerecht bij vlees of vis, maar ook als een gezonde en snelle snack.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Middagmaal

922 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten

Vleesgerechten

438 recepten

Pasta

117 recepten