:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/oFQCeBQIwe_ftolZxyjv/a18805e759f68347ff0b2dea571426.jpeg)
Bron :: frederique wacquier from Getty Images
Risotto met kippenvlees en spinazie
Deze heerlijke risotto is eenvoudig te bereiden en is ideaal voor elke gelegenheid. Het zit vol smaak en dankzij de combinatie van kippenvlees en spinazie is het ook voedingskundig gebalanceerd.
Ingrediënten
- 500 g kipfilet
- 2 mokken Rijst
- 200 g Verse spinazie
- 3 el boter
- 1 stukjes De Ui
- 4 mokken water
- 1 mok melk
- 2 Artikel zeezout
- 1⁄2 Artikel gemalen zwarte peper
- 1⁄2 Artikel knoflookpoeder
Laatste folders
Procedure
In de pot doen we boter en bakken we fijngehakte ui goudbruin.
Dan voegen we het gesneden vlees toe.
We geven alles 1 kopje water en sudderen het ongeveer 10 minuten.
Dan voegen we gewassen spinazie toe en roeren we tot de spinazie verwelkt en in volume afneemt.
Voeg vervolgens de rijst toe, samen met 3 kopjes water en 1 kopje melk.
We koken tot alle water door de rijst is opgenomen.
We brengen de risotto op smaak met zout en peper.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Risotto met kippenvlees en spinazie
Deze heerlijke risotto is eenvoudig te bereiden en is ideaal voor elke gelegenheid. Het zit vol smaak en dankzij de combinatie van kippenvlees en spinazie is het ook voedingskundig gebalanceerd.
In de pot doen we boter en bakken we fijngehakte ui goudbruin.
Dan voegen we het gesneden vlees toe.
We geven alles 1 kopje water en sudderen het ongeveer 10 minuten.
Dan voegen we gewassen spinazie toe en roeren we tot de spinazie verwelkt en in volume afneemt.
Voeg vervolgens de rijst toe, samen met 3 kopjes water en 1 kopje melk.
We koken tot alle water door de rijst is opgenomen.
We brengen de risotto op smaak met zout en peper.
Hoe heb je dit recept gemaakt?