ADVERTENTIE

Bron :: Eric Bascol for Getty Images

Raclette-Pizza

Deze heerlijke en eenvoudige Raclette-Pizza brengt een nieuwe draai aan de traditionele Raclette. Met de klassieke ingrediënten, in plakjes gesneden en op een knapperige pizzabodem gelegd, zal deze pizza zeker een hit zijn bij uw volgende diner.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4

Deeg

  • 500 g Pizzadeeg Toegevoegd aan

Bekleding

  • 200 g Raclettekaas Toegevoegd aan
  • 200 g Aardappelen Toegevoegd aan
  • 100 g ham Toegevoegd aan
  • 2 Stuk Rode uien Toegevoegd aan
  • 2 lepel olijfolie Toegevoegd aan
  • 1 Knijpen zout en peper Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

50 min.
1. Stap

Om de raclette-pizza voor te bereiden, verwarm je de oven voor op 220 graden Celsius.

2. Stap

Rol het pizzadeeg uit en leg het op een bakplaat bedekt met bakpapier.

3. Stap

Schil de aardappelen en snijd ze in dunne plakjes, doe hetzelfde met de rode uien.

4. Stap

Leg de aardappelschijfjes en uienringen op het deeg.

5. Stap

Voeg de ham toe en strooi de raclette-kaas erover.

6. Stap

Besprenkel met olijfolie en breng op smaak met zout en peper.

7. Stap

Bak de pizza 15-20 minuten of tot de kaas gesmolten en goudbruin is.

8. Stap

Laat de raclette-pizza 5 minuten rusten voordat je hem serveert.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten

Vleesgerechten

438 recepten

Pasta

117 recepten