Bron :: Eric Bascol for Getty Images
Raclette-Pizza
Deze heerlijke en eenvoudige Raclette-Pizza brengt een nieuwe draai aan de traditionele Raclette. Met de klassieke ingrediënten, in plakjes gesneden en op een knapperige pizzabodem gelegd, zal deze pizza zeker een hit zijn bij uw volgende diner.
Ingrediënten
Deeg
- 500 g Pizzadeeg
Bekleding
- 200 g Raclettekaas
- 200 g Aardappelen
- 100 g ham
- 2 Stuk Rode uien
- 2 lepel olijfolie
- 1 Knijpen zout en peper
Laatste folders
Procedure
Om de raclette-pizza voor te bereiden, verwarm je de oven voor op 220 graden Celsius.
Rol het pizzadeeg uit en leg het op een bakplaat bedekt met bakpapier.
Schil de aardappelen en snijd ze in dunne plakjes, doe hetzelfde met de rode uien.
Leg de aardappelschijfjes en uienringen op het deeg.
Voeg de ham toe en strooi de raclette-kaas erover.
Besprenkel met olijfolie en breng op smaak met zout en peper.
Bak de pizza 15-20 minuten of tot de kaas gesmolten en goudbruin is.
Laat de raclette-pizza 5 minuten rusten voordat je hem serveert.