:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/6SY6wWvlzpzp-Rq0uOXa/1e25ec1aaf8a692e3296e0a0b59ebc.jpeg)
Rabarbertaart met kwark
Recept voor een smakelijk en zoet rabarbertaart met kwark.
Ingrediënten
Voor het deeg:
- 200 g Halve volkorenmeel
- 125 g boter
- 75 g bloemsuiker
- korrel zout
- 1 stukjes ei
Voor de vulling:
- 250 g Kwarkachtige kaas
- 100 g zure room
- 1 dooier
- 100 g kristalsuiker
- 1 bal Vanillepudding in poedervorm
- 1 Lepel Maïszetmeel
Laatste folders
Procedure
Bereid eerst het deeg voor. Meng de bloem met suiker en zout. Voeg boter, eieren toe en werk het deeg af. Wikkel het deeg in plasticfolie en laat het een half uur rusten in de koelkast.
Ondertussen bereiden we de vulling voor. We mengen de kwark met zure room, dooier, suiker, vanillepudding in poedervorm en met maïszetmeel.
We verspreiden het vaak op een ingevette bakvorm en bestrijken het met vulling.
We leggen de schoongemaakte en gesneden rabarber op de vulling.
We bakken de rabarbercake met kwark in een oven voorverwarmd tot 180°C gedurende ongeveer 35-40 minuten.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Rabarbertaart met kwark
Recept voor een smakelijk en zoet rabarbertaart met kwark.
Bereid eerst het deeg voor. Meng de bloem met suiker en zout. Voeg boter, eieren toe en werk het deeg af. Wikkel het deeg in plasticfolie en laat het een half uur rusten in de koelkast.
Ondertussen bereiden we de vulling voor. We mengen de kwark met zure room, dooier, suiker, vanillepudding in poedervorm en met maïszetmeel.
We verspreiden het vaak op een ingevette bakvorm en bestrijken het met vulling.
We leggen de schoongemaakte en gesneden rabarber op de vulling.
We bakken de rabarbercake met kwark in een oven voorverwarmd tot 180°C gedurende ongeveer 35-40 minuten.
Hoe heb je dit recept gemaakt?