Bron :: Rimma_Bondarenko from Getty Images
Rabarbertaart met kwark
Een smakelijke en eenvoudige taart, zelfs een beginner kan het bereiden. Rabarbertaart met kwark is een geweldig dessert.
Ingrediënten
Vaak
- 200 g gewoon meel
- 100 g suiker
- 1 stukjes ei
- 100 g boter
- 1 stukjes Bakpoeder
Kwarkvulling
- 500 g Kwark
- 100 g suiker
- 2 stukjes Eieren
- 1 stukjes vanillesuiker
Rabarber vulling
- 500 g rabarber
- 50 g suiker
Laatste folders
Procedure
Deeg: In een kom mengen we bloem, suiker en bakpoeder. We voegen eieren en boter toe en werken tot een glad deeg. We laten het deeg minstens een half uur rusten in de koelkast.
Kwarkvulling: Meng de kwark met suiker, eieren en vanillesuiker tot een gladde massa.
Rabarber vulling: Schoon de rabarber, snijd hem in stukjes en meng met suiker.
Bakken: We bekleden de vorm met deeg, smeren er kwarkvulling op en bestrooien het met rabarber. We bakken het in een voorverwarmde oven op 180 graden Celsius gedurende ongeveer een uur. We laten het afkoelen en dan bestuiven we het met poedersuiker.