ADVERTENTIE

Bron :: Rimma_Bondarenko from Getty Images

Rabarbertaart met kwark

Een smakelijke en eenvoudige taart, zelfs een beginner kan het bereiden. Rabarbertaart met kwark is een geweldig dessert.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
10

Vaak

  • 200 g gewoon meel Toegevoegd aan
  • 100 g suiker Toegevoegd aan
  • 1 stukjes ei Toegevoegd aan
  • 100 g boter Toegevoegd aan
  • 1 stukjes Bakpoeder Toegevoegd aan

Kwarkvulling

  • 500 g Kwark Toegevoegd aan
  • 100 g suiker Toegevoegd aan
  • 2 stukjes Eieren Toegevoegd aan
  • 1 stukjes vanillesuiker Toegevoegd aan

Rabarber vulling

  • 500 g rabarber Toegevoegd aan
  • 50 g suiker Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

120 min.
1. Stap

Deeg: In een kom mengen we bloem, suiker en bakpoeder. We voegen eieren en boter toe en werken tot een glad deeg. We laten het deeg minstens een half uur rusten in de koelkast.

2. Stap

Kwarkvulling: Meng de kwark met suiker, eieren en vanillesuiker tot een gladde massa.

3. Stap

Rabarber vulling: Schoon de rabarber, snijd hem in stukjes en meng met suiker.

4. Stap

Bakken: We bekleden de vorm met deeg, smeren er kwarkvulling op en bestrooien het met rabarber. We bakken het in een voorverwarmde oven op 180 graden Celsius gedurende ongeveer een uur. We laten het afkoelen en dan bestuiven we het met poedersuiker.

ADVERTENTIE

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Rabarbertaart met kwark

Een smakelijke en eenvoudige taart, zelfs een beginner kan het bereiden. Rabarbertaart met kwark is een geweldig dessert.

120
Notulen
10
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Deeg: In een kom mengen we bloem, suiker en bakpoeder. We voegen eieren en boter toe en werken tot een glad deeg. We laten het deeg minstens een half uur rusten in de koelkast.

2. Stap

Kwarkvulling: Meng de kwark met suiker, eieren en vanillesuiker tot een gladde massa.

3. Stap

Rabarber vulling: Schoon de rabarber, snijd hem in stukjes en meng met suiker.

4. Stap

Bakken: We bekleden de vorm met deeg, smeren er kwarkvulling op en bestrooien het met rabarber. We bakken het in een voorverwarmde oven op 180 graden Celsius gedurende ongeveer een uur. We laten het afkoelen en dan bestuiven we het met poedersuiker.

Ingrediënten
Vaak
200 g
gewoon meel
100 g
suiker
1 stukjes
ei
100 g
boter
1 stukjes
Bakpoeder
Kwarkvulling
500 g
Kwark
100 g
suiker
2 stukjes
Eieren
1 stukjes
vanillesuiker
Rabarber vulling
500 g
rabarber
50 g
suiker